• Astrid­2009
    Äldre 22 Aug 11:26
    65540 visningar
    468 svar
    468
    65540

    Träffas och fika?

    Hej alla Uppsala-brudar,
    Jag är precis nyförlovad och tycker det vore skoj att träffa andra Uppsala-brudar för att fika och prata planering och byta tips och idéer. Några som är intresserade?

  • Svar på tråden Träffas och fika?
  • Astrid­2009
    Äldre 22 Aug 12:54
    #0

    Åh vad roligt! Ja, vi hade tänkt att gifta oss i Uppsala, men har inte bestämt datum eller kyrka ännu. Är lite nyfiken på Danmarks Kyrka, men har inte sett den ännu. Vi förlovade oss i juli, så jag har precis börjat fundera lite- och titta runt på Bröllopstorget. :) Var ska ni gifta er?

  • Astrid­2009
    Äldre 22 Aug 14:23
    #0

    thalia82- vad roligt (och nervöst)! Är det mycket kvar att fixa?

    brud2009- vi ska nog också ha festen i Uppsala, vill att gästerna ska kunna promenera hem när de vill på natten. Kul att vi är ganska tidigt ute, känns som världens projekt! Fast vi ska nog hålla det ganska litet, troligen 40 pers bara.

    Bor ni tjejer i Uppsala?

  • Astrid­2009
    Äldre 23 Aug 09:13
    #0

    Åh vad kul att se så många som ska gifta sig i Uppsala! Var borta igår kväll, så vilken trevlig överraskning att se så mycket aktivitet på den här tråden nu på morgonen! :)

    Vi ska också ha lite "budget" bröllop, så spartips är alltid välkommet. Jag tycker maten är otroligt viktig för att det ska bli en trevlig fest, men vi ändå nog laga själva eller använda catering. Måste ut och titta på kyrkor och lokaler verkar det som, skulle också vilja gifta mig i augusti eller september- älskar hösten, och att det blir lite mörkt på kvällen sedan när festen drar igång = mys! :)

  • Astrid­2009
    Äldre 23 Aug 09:22
    #0

    Lillfraggel, vi funderar också på Danmarks kyrka, ska ni ha festen på bygdegården sedan? Åh, det pirrar i magen vid tanken, fastän vi precis bara börjat kolla runt lite. Min M2B är lika pirrig han, han läser tom mina bröllopstidningar! :)

Svar på tråden Träffas och fika?