Inlägg från: frussan |Visa alla inlägg
  • frussan

    Dalabröllop 2008

    Iamia; hihi, varför skulle man inte få dansa? :)
    Jag har varit där flera gånger, och det har varit drag värre. Långt in på småtimmarna.
    Så det är inget problem kan jag garantera!

  • frussan

    Och jag ansluter mig (även om jag inte är så aktiv här, men jag kommer nog att tjuvläsa en del ) - gifter mig den 16/2 -08 i Gagnefs kyrka. Fest blir i Stuggu, vid Minnesstugan i närheten.

  • frussan

    Tyckte det var mkt som hände nu när man passerade "6-månadersstrecket", så vi satte fart - känns som vi mest har spekulerat första halvåret av planeringen. Men nu är det bokat: kyrka, lokal, cateringfirma, tårtfixare, frågat tärnor/marskalkar/toastmasters, fotograf på G, börjat mecka med inbjudningar (källa till ångest! går inte som jag vill!), mecka hemsida, tja... vi är nog hyfsat bra i fas tror jag.

    Har inte provat klänning än, också källa till ångest. Är aldrig hemma de tider de har öppet...

    Själv?

  • frussan

    Ja, just ja, läste ju det, FY vad trist att behöva börja om nästan!
    Men det kommer ordna sig, det är ju inte högsäsong så det finns nog fortfarande väldigt många alternativ.

    Men du, Furudals bruk är väl rätt exklusivt (på sitt egna dala-sätt?). Skulle inte Tällberg kunna vara något? Finns ju många jättebra alternativ där uppe, och det är ju bara SÅ vackert!

  • frussan

    Vilken fotograf ni verkar ha fått tag i - grymt fina bilder, hur stilfulla som helst, och de förmedlar verkligen känsla (vissa kan kännas uppstyltade trots att det är reportagestil). Jag tror dock tyvärr inte att vi känner någon som är bekant med henne, attans! :)
    Vi har haft hinmla svårt att bestämma oss, men det lutar åt att vi ska ta hjälp av en kompis som är reklamfotograf.
    Har också hört att Adora Foto ska vara bra.

    Jag har ju en bild framför mig om hur klänningen ska se ut... men som du säger så kan det ju kännas heelt annorlunda när jag väl provar. Ser lite fram emot den där stora provardagen (som jag förstått att jag är sent ute med), men är lite stressad över att jag inte vet när det ska hinnas med...

    Aha, jag visste inte att man kunde ha "eget" på Furudals bruk, näe, då är det nog som du säger att Tällberg blir en helt annan prisklass (känner inte till några fina bygdegårdar eller så där tyvärr). Det är väl dessvärre så på de flesta ställena där uppe, som t.ex Villa Bergalid som ju ska vara väldigt fint.

  • frussan

    Jag tycker att 3500 för DJ verkar var ett väldigt bra pris.
    Jag tar också gärna namn och nummer... Du kan kanske maila till mig också via "min" sida?
    Har egentligen en kompis som ska spela, men nu kommer det till en massa då vi måste hyra högtalare, DJ-bås mm, så det känns nästan som att det kan bli dyrare än det du anger..

    (förresten, Hej! Long time no seen )

  • frussan

    Hej, tack
    Och framför allt tack för vidarebefordrat mail! Ska kolla upp det lite närmare (jämföra med det alternativ vi har i nuläget). Kanon!

    Jo, det går nog rätt bra känns det som. Men tiden går verkligen fort! Kändes länge som att man hade hur mkt tid som helst, men sen bara knallar veckorna på känns det som...
    men vi hade iaf en rejäl rekar-helg uppe i Dalarna i helgen, så då var det många bitar som föll på plats.
    Däremot har jag fortfarande inte bestämt mig för en klänning, men förhoppningsvis lyckas jag komma fram till något senast i helgen...

    Har funderat på blommor lite, brukar tycka att de är duktiga på Gustafssons blommor, och så finns en på Sveagatan, Idefloran (Ann-Charlotte) som min mamma alltid pratar om att är så duktig. Har ganska klart för mig vilken typ av bukett jag vill ha, så tänkte gå dit och prata lite när jag kommer till Dalarna igen (vid jul).

  • frussan

    Vad bra att Idéfloran verkade så bra!
    (haha, perfekt att tipsa om nåt och sen rekar nån annan åt en )

    Festen blir i Stuggu, en hembygdsgård i Gagnef, ligger väldigt fint uppe på en höjd ovanför dalälven, vid "Minnesstugan".
    www.hembygd.se/index.asp
    Lite enklare slag, såklart, men fräscht. Vi ville ha lite mer dalastuk, och för oss var det viktigt att kunna ha egen catering, dricka och få partajja hur länge som helst på natten.
    Sen när vi kom dit så tyckte vi att det kändes perfekt

Svar på tråden Dalabröllop 2008