• mjr

    Festlokal Hisingen

    Addiz:

    Jag lovade ju att höra av mig ang. Aschebergska Eken och vi har nu haft vår bröllopsfest där och allt blev underbart lyckat. De är hur proffsiga som helst och ställer upp till 100%, ja jag kan inte annat än lovorda dem. De dukade, vi hade 90 gäster. Trerätters menyn vi valde låg på ca. 200 kr + 50 kr i serveringsavgift då vi hade köpt in egen dryck. Vi dekorerade borden med murgröna och de hade jättefina silverkanderablar som se satte på bordet. Vi hade sedan bar i "grillhuset" på terassen och hade tända marchaller utanför. Som sagt hur bra som helst och jag är nu allt lite avundsjuka på er som har den underbaraste dagen av alla framför er- men jag är ju nu så lycklig och glad för alla minnen som kommer vara livet ut.

  • mjr

    Det stämmer som Malineva skriver. I kuvertpriset 200+50kr ingick trerätters och lokal, personal, servering, servetter, linnedukar, glas och porslin, servering i baren, dukning och städning. Vi hade tittat runt MYCKET innan vårt bröllop och vi kan nog bara hålla med att vi hittade säkert det bäste- maten var dessutom utsökt- ring dem så ni kan träffa dem, mina nerver var lugna och jag kunde lägga allt i deras händer. Vi köpte ju också till kaffe förresen men det kostar inte så mycket- tårta kan de också ordna men vi hade en vän som gjorde dem och levererade så ställde Aschebergska upp den på ställning vi hade hyrt och körde in den på rullvagn när det var dags- hur pampigt som helst.

  • mjr

    Vi är nyss hemkomna från vår lilla bröllopsresa och vi har pratat mycket denna veckan om vårt bröllop och jag sa att när jag kommer hem måste jag skriva till Addiz och er andra som har planer på Aschebergska att det var så bra där. Läste nämligen i början av sommaren att några hade haft problem med kontakterna med Aschebergska och blev orolig- men fick en så bra magkänsla när vi var där första gången och den håller i sig. Om jag ska ha stor fest eller om andra ska ha fester kan jag bara rekommendera dem! Vi hade stora matsalen dukad och dansgolv. Men de har ju flera lokaler om man är färre. Kram på er alla och lycka till i er planering- jag kommer säkert in och kikat på bröllopstorget då och då även om jag nu är gift...

  • mjr

    Blivande brud 2008:
    Musik: Vi lånade musikanläggning från kompisar och spelade musik från mp3.
    Kyrka: Japp, vi hade kyrkbröllop och vigdes i Kungälvs kyrka.

    Addiz: Stort lycka till!!

Svar på tråden Festlokal Hisingen