• malineva

    Festlokal Hisingen

    Ascheberga Eken skall vi också vara på.. kommer att bli hur bra som helst. hur billigt som helst, tycker jag iaf. Fint med terrasen & att man får vara med och dekorera hur mycket man vill. Många andra ställen vi tittat på är inte lika villiga till det.

  • malineva

    Garry: Tycker verkligen att du skall kolla närmare på Eken.. Man kan vara med och bestämma det mesta. De tar 50 kr/pers om man vill ha egen dryck

    Addiz: Ja, det skall bli jätte kul att få börja planera allt. Ja man är ju nyfiken på hur nadra tänker som också skall gifta sig nästa år!!

  • malineva

    Addiz: Va roligit att höra att du var nöjd med lokalen. Jag o min m2b är hell nöjda med att ha bokat den inför nästa år. Vi kände direkt att detta var ett ställe vi ville vara på eftersom de var så himla trevliga & tillmötesgående. Vi fick vara med hur mycket vi ville vad gäller dukning o annat. Längtar!!!!! :)

  • malineva

    Blivande brud 2008: Till oss sa de att i priset ingår loka, städ, personal, allt i dukning. Tårta tror jag man köper själv, eller betalar dem om de betsäller in. Frågade aldrig då jag skall köpa den själv.
    Jo, jag tyckte också att det var alldeles för bra dör att vara sant, priset alltså.. vi har tittat runt och Ingen vad vi hittat är så billig. Annars kan det vara 4000kr för lokalen, sen är det maten, städning, personal.. m.m hyra av dukning osv...

  • malineva

    mjr. Jag bli så flad när du skriver så där! Lugn & glad! :) Härligt!!

Svar på tråden Festlokal Hisingen