• 10augu­sti07
  Äldre 21 jul 22:11
  17642 visningar
  12 svar
  Inlägg från 10augusti07 Visa alla inlägg
  12
  17642

  Forever Living, kan man leva på det??? (aloe vera-försäljare)

  Hej! Jag är själv återförsäljare åt FLP. Man tjänar riktigt bra det, OM man lägger ner tillräckligt mycket tid. Produkterna är suveräna, Aloe Vera såklart. Lätt att sälja, har förändrat mitt liv (skriver inte bara det, utan det är så) till det bättre (ang. hälsan). Jag tjänar en extra inkomst utav det, inte mycket pengar för mig, men jag lägger inte ner så mycket tid heller. Det tar jag tag i lite senare. Testa! Du har ju inget att förlora. Du kommer må mycket bättre också på köpet =)
  Fråga mig mer om du vill veta nåt, eller din vän.
  Kram/ Sofia

 • 10augu­sti07
  Äldre 21 jul 22:29
  #0

  När du handlar så blir det så, köper en kund utav dig för 400:-, du betalar då 280:- för det, alltså du får 30% rabatt. Kunden ger dig 400:- och du betalar 280:-.
  Tänk om du har en kväll och folk handlar för 3000:-, nästa månad får du ytterligare 5 % utbetalt till ditt konto. Så säg att du har 4 visningar i månaden (då ligger man i, jag har legat i snitt 2 visningar månad), så har folk handlat utav dig för 12000:- men du betalar 9000:- för det, sen får du ytterligare 5 % månaden efter, alltså 450:-. I början när man är ny får man 5 %, sen ju högre du hamnar eller vad man ska säga, svårt att förklara så här, så ökar denna procenten du får. I slutändan får du 18% månaden efter. Totalt alltså 48% rabatt eller hur man ska säga.
  Det där med moms har jag inte direkt stenkoll på, vi betalar ju moms när vi handlar. 12% på hälsoprodukterna (dryckerna m.m.( och 25% på skönhetsprodukterna.
  De stora pengarna i det här företaget finns om du skaffar dig egna återförsäljare, du hjälper alltså andra att få samma möjlighet.
  Nu tänker säkert alla att det är värsta pyramidspelet, men jag anser inte det. Den linjen man kan gå klipps vid 3. Vid pyramid så växer det o växer det bara hela tiden.
  Men du, prata med din vän om det där. Det är jätteintrassant, och min egna sponsor lever idag på detta. Hon har jobbat inom företaget i 5 år tror jag :-O. Hon sa upp sig ganska snart efter att hon upptäckte detta. Där vill jag också hamna, jag har än så länge bara jobbat med det här sen i december, så 8 mån.
  Lycka till!

 • 10augu­sti07
  Äldre 22 jul 19:37
  #0

  Hej!
  Jag började först o skrev en namnlista, jag och min kille känner ju ändå "rätt" många. Sen frågar man en vän, och ber denne ta med en vän, gärna =) Man brukar säga att 6-8 st är bra antal på ett homeparty.
  Sen ringde jag även en förskola, och fråga om de ville få lite info om hälsa, hur de kan må bättre osv. Det är super också! JAg var på en förskola, fick några kunder där, en tjej där ville ha en kväll hemma hos sig för sina vänner, då ordnar ju hon ihop en 6 pers. ca. Så det är så man kan tänka. Det positiva är att dessa produkter kan de ansällda köpa för sin friskvårdspeng. Vissa ställen får ju 1000:- i halvåret, och detta godkänns. Eftersom den hjälper ditt välbefinnande, smart va?!
  Det enda som kräver lite jobb är kunduppföljningen, att man ska ringa och fråga hur det går. Det är väl det som kanske tar lite tid. Men för dem som verkligen vill tjäna mycket pengar och det gärna snabbt, kanske har några visningar, men framför allt visar affärsmöjligheten. Lycka till!

 • 10augu­sti07
  Äldre 23 jul 08:25
  #0

  Förlust ska jag inte säga. MEN inför din första visning borde du har grejer hemma så du kan sälja. En sån box kostar 3600:-. JAG som hade dåligt med pengar och kunde inte lägga ut det, fick låna utav min sponsor den där boxen, sen köpte jag en till henne när pengarna började rulla in. Jag sålde nästan slut på den boxen vid första visningen ska tilläggas =)

Svar på tråden Forever Living, kan man leva på det??? (aloe vera-försäljare)
Logga in
Bli medlem