• Señora A

    Hur reagerar kroppen när man slutar med P-piller?

    Ellte och anonym! Jag har också ont i bröstvårtorna och i magen. Inte hela tiden men hade det förra månaden och nu igen. Borde inte vara läge för mens än men det har ju inte kommit igång helt - kanske är oregelbundet?
    Ellte, good news! Jag har blivit en sexgudinna! ;) Det är helt sjukt. Hade jag vetat vad jag vet i dag hade jag slutat med de dumma pillrena för LÄNGE SEDAN! Tänkte dock kombinera med barnalstrande. :)

  • Señora A

    Bläääääääää. Verkar inte kul. Tycker att min "biverkning" är roligare.

  • Señora A

    Inte så lång tid faktiskt. Jag hade hört att det kunde bli så och tänkte: "Klart det inte sker med mig". (Pessimist som jag tydligen är). Men sen märkte jag att lusten hade ökat, det tog inte så många veckor tror jag. Jag slutade med pillrena i början på januari i år och det känns som att detta har hållit på ett tag. Saken är den att tidigare hade jag ofta ont vid samlag men den värken är som bortblåst. Vi saknar den inte! :)

    Kom på att jag faktiskt har fått en annan biverkning också: finnar... Har aldrig haft finnar men nu har jag flera små rackare.

  • Señora A

    Tjoho! Läste AFtonbladet! Nu jäklars ska här göras bebbar! ;)

  • Señora A

    Usch, det låter inte kul. :( Jag har heller aldrig haft problem med acne. Fasiken vad konstigt det blir med alla hormoner hit och dit...

  • Señora A

    Har också undrat det. Känns som att jag har bundit mycket vatten eller så. Har försökt äta nyttigare än vanligt och har kommit igång med träning, ändå känner jag mig svullen och tjock. (Vilket jag vet att jag inte är men det är så det känns).

  • Señora A

    Carro. Vad gör man åt viktuppgången då? Jag har fått en ful "badringsbilring" under midjan, detta har jag aldrig haft innan! Känner mig frustrerad och lätt knäckt...

  • Señora A

    Alltså, jag vet ju vad man gör men problemet är att jag redan gör det och badringen sitter kvar. Äter nyttigt, frukost, lunch, middag och frukt mellan måltiderna. Dricker mycket vatten under en dag, fyller halva tallriken med råkost/grönt vid lunch och middag. Har lagt ner godis men det kan ju slinka ner ngn chokladbit eller bulle under veckan. Max 2 ggr i veckan dock. Kan man inte äte ens så lite gotte??? Jag kan tydligen inte det nu... :(

Svar på tråden Hur reagerar kroppen när man slutar med P-piller?