• Pumpkin

    Än är vi inte framme! Sommarbröllop 2008 nr. 7

    Englali: Önskar att jag kunde säga att jag kommer ihåg, men det gör jag inte... Endera så var det dragkedja eller så var det snörning, och då är snörningen lika "stor" som på 3006an.

    Brud 080524: Det är inte helt klart än, har inte fått alla svar som jag vill ha osv och vi har inte varit där, men det lutar åt www.kallfors.com/kok
  • Pumpkin

    Japp, ligger 7km från kyrkan, bort från stan. Så 1,5 mil hem ungefär - perfekt!

  • Pumpkin
    fdLadye: Jag jobbar som receptionist.

    Brud 080524: Klart man vill ha bokningsbekräftelser, för som du säger så kan ju vad som helst hända och så står man där utan att kunna hävda sin rätt.
  • Pumpkin
    Tosa: Det är helt normalt att vara fånig när man planerar bröllop Fått något mail än?

    Pärlplattan: Haha, hade du verkligen lyckats förtränga att ni måste skaffa lokal? Hur kul som helst ju järvedsullis: Om de säger att de kan fixa det så låt dem göra det då.
  • Pumpkin

    Godmorgon tjejer! Det skrevs en hel del igår, skrev ingenting själv men läste i alla fall allt. Är inte riktigt på topp så jag orkar inte alltid skriva nånting.

    Tosa: Den där frisyren har jag också funderat på, den är himla fin! nufruandersson: Ni var jättefina!

    Snitte: En moderator håller ordning i forumet - flyttar trådar, behandlar anmälningar, tar bort trådar, stänger av användare tillfälligt om det skulle behövas - samt bidrar till en trevlig stämning på forumet

  • Pumpkin
    fdLadye: Jag tror vi ska be Lasses bror att filma under dagen, han kommer också vara vår "huvudamatörfotograf".
Svar på tråden Än är vi inte framme! Sommarbröllop 2008 nr. 7