Inlägg från: InaHjärtarAdam |Visa alla inlägg
  • InaHjärtarAdam

    Än är vi inte framme! Sommarbröllop 2008 nr. 7

    anja:
    lukter jag bara INTE tål längre;
    pyttipanna, korv, stekt ägg, gubblukt (har jag iofs aldrig tålt) får kvälvningar så fort jag känner någon av dessa lukterna.. blää!

  • InaHjärtarAdam

    anja:
    kissa i en skål i köket :D
    hahahh!!
    ja, som sagt, vad gör man inte?

  • InaHjärtarAdam

    har fått hem min klänning från h&m nu och den är jättefin :) jippie!!

  • InaHjärtarAdam

    du & jag:
    vad kul att du blivit tipsad och kommit hit!! :) får man vara nyfiken och fråga vem som har tipsat dej?? hehe..

  • InaHjärtarAdam

    klänningen passade och adam tyckte den var jättefin :)

    pumpkin:
    kunde man ju tro att det är du som går runt och marknadsför vår lilla tråd:D

    anja:
    japp, vi ska gifta oss borgerligt nu den 20:e oktober om vi nångång får bokat det. har vart ett himla krångel. men det ska säkert gå bra.
    anledningen är för att vi faktiskt vill vara gifta innan bebisen kommer. vi tänkte nämligen teckna varsin livförsäkring så att den andre är ekonomiskt säker ifall den ene dör på nått vis.. och det känns bra att vara gifta innan bebisen kommer så att vi alla heter micha från början och slipper krångla med alla papper och grejer hit och dit och faderskapsintyg och sånt.
    sen ska vi ha en kyrklig välsignelsecermoni på midsommar nästa år. det kommer bli likt en vanlig vigsel, men vi säger inte "ja" till varandra sådär vanligt utan vi kommer att ha egna löften (som inte är juridiskt bindande men det kommer säkert bli fint)
    jag ska ha vit klänning och hela faderullan så folk kommer väl inte ens se nån skillnad.
    anledningen till att vi valde kyrklig är för att det på något vis är mer högtidligt, det är fint att göra någonting traditionellt i sitt liv iallafall för vår del som inte är uppvuxna på traditionellt sätt och fostrade i dom banorna..

    (sen kan jag ju viska till er här att jag har råkat bli lite smygtroende på senaste tiden... anledning: jag trodde inte alls överhuvetaget. men så hade jag ett snack med gud och sa typ att "om du nu finns så önskar jag mej ett barn" och tjoff så var jag på tjocken!! fattar inte att det kunde bli av en gångs slarv just då när jag har slarvat sen jag var 15. och dessutom inte hade ägglossning förrän typ en vecka efteråt. jag trodde ju inte ens att jag kunde bli gravid)

  • InaHjärtarAdam

    anja:
    ja jag tänkte verkligen så efteråt, att shit, det måste verkligen finnas en gud. och sen när jag läste i alla böcker hur barnet utvecklas i magen och sådär så kändes det konstigt att allt det skulle vara en slump. allt verkar så precist uträknat... eller så är man bara sentimental nu i det här tillståndet, vad vet jag;)
    usch, nu när jag tänker efter så ska jag sluta klaga på alla krämpor jag har iom graviditeten. det är ju värsta miraklet egentligen!! :D jag gick bara och väntade i början på att ett missfall skulle starta. min livmoder är inte vad den ska vara och det har jag ärvt av min biologiska mamma.. doktorn sa till henne att hon inte skulle få några barn så hon kallar mej för sitt bönebarn. hon har förlorat ca tio barn i missfall, även sent... och jag två. så det kändes rätt hopplöst där ett tag. men se, hon stannade inne!! :) det är väl därför jag har såna sammandragningar och sådär för att min livmoder inte riktigt pallar trycket. sen är ju dottern därinne inte av den lugnaste typen heller, hon kan nog bli flyttgubbe när hon blir stor för så som hon möblerar om varje dag kan ju inte vara vanligt;)

    vi ska inte döpa dottern. hon får välja själv sen när hon blir stor.

    wiihoo!! idag har jag fått roliga grejer med posten! stickor och massa garn och en ny rysk babuschkasjal, en röd den här gången:D mamma skickar massa presenter för hon tycker synd om mej :)

  • InaHjärtarAdam

    vet hur det är.. det finns bara EN gravidjacka att välja på. på h&m. men den är slut i Small överallt. min mamma sprang gatlopp igår över hela göteborg för att hitta den... i södertälje finns den inte alls.
    men det kanske inte är så stort problem egentligen, jag får ju ändå knappt gå ut :D

  • InaHjärtarAdam

    anettan:
    jag sitter också på Fl. heter alvaereva där.

    jag funderar på vart man ska gå och äta efter vigseln nu i oktober. nån som har något bra förslag? det måste vara i södertälje.

  • InaHjärtarAdam

    pumpkin:
    hehe!! :D

    idag ska jag minsann gå ut!! ska knata till försäkringskassan med mitt nya intyg och sen till posten och hämta mitt paket från mamma:)
    sen i eftermiddag kommer min svärmor och adams syster o hennes man hit. vi ska nog ut och äta ikväll. hoppas det blir i närheten...

  • InaHjärtarAdam

    lucy:
    jag har läst din berättelse. fint du skriver! :)

  • InaHjärtarAdam

    du & jag:
    jo vi känner varann rätt bra här, vissa av oss har hängt här i 1½ år!! :) och då pratar vi ju nästan dagligen.
    vart på västkusten är du/ni ifrån??
    själv är jag från goa glada göteborg!! det är där vi ska ha vårt "riktiga" bröllop nästa år :)

  • InaHjärtarAdam

    mrs_B:
    låter som en jättemysig hippa! sån kan jag också tänka mej!
    egentligen är min dröm att få rida islandshäst på möhippan men det tror jag inte att jag får, jag har tyvärr många vänner som avskyr att rida. men jag får väl ta det nån annan gång.

    aaah, princesstårta till frukost idag med ;)
    livet är bra gott vissa stunder. hehe..

  • InaHjärtarAdam

    lucy:
    jättefina bilder!! :)

    pumpkin:
    åhh vad roligt det låter!! vill också göra någonting sådant (men jag tror inte adam riktigt skulle ha fantasi nog för att hitta på något liknande... hehe)

  • InaHjärtarAdam

    mrs_B:
    jag blir också lite sur numera om min sambo går ut.. tog upp det med honom för ett par dagar sen eftersom han skulle gått ut idag också.

    men det är väl inte alltför mycket begärt att han inte är ute på krogen eller är med kompisar och super så att han för det första är hemifrån en hel kväll och halva natten och sen är "sjuk" dagen efter, nu när jag har såna komplikationer med graviditeten och sånt....?
    känner mej gnällig men vill samtidigt inte uppmuntra honom att gå ut när jag faktiskt inte gillar det.

  • InaHjärtarAdam

    pumpkin:
    bra att du tycker det.. hade han gått ut ikväll så hade det isåfall varit femte lördagen i rad som jag suttit själv.. och femte söndagen i rad som jag haft en sur sambo som för det första velat sova till ett och sen bara suttit som en död framför discovery hela dagen tills han somnade i soffan.
    jag begär inte mycket, jag är rätt lättroad för tillfället;) men det skulle verkligen vara fantastiskt att få gå på bio, få en blomma för att man har det så jobbigt att man vill gråta varje timme, eller att han tar fram dammsugarn och dammsuger UTAN att jag behöver be om det tre dagar innan...
    jag lägger ner nästan all energi på att vara en dräglig människa att bo ihop med, trots allt.
    då tycker jag att det minsta man kan få tillbaka är lite uppskattning under helgen...

Svar på tråden Än är vi inte framme! Sommarbröllop 2008 nr. 7