Inlägg från: Snitte- 5/7-2008 |Visa alla inlägg
  • Snitte- 5/7-2008

    Än är vi inte framme! Sommarbröllop 2008 nr. 7

    OJ vilken minikyrka:) vad mysigt det låter!

    nej jag vet... :( hade ett sånt förhållande för många år sen... och visst alla har så bra råd men det är skit svårt att ta steget... :( blir så ledsen att se henne så ledsen bara... *suck*

  • Snitte- 5/7-2008

    hihi och om någon frågar... nej tyvärr kyrkan tar inte in fler... :D ASBRA JU :)

    Jag har föresten börjat tvivla på min frisyr... köpte en underbar slöja för 1 år sen.. (älskar den fortfarande) men saken är den att frisyren, många lockar, halvuppsatt löshår... det blir inte riktigt bra med slöja... coh jag vill VERKLIGEN ha den frisyren och VERKLIGEN den slöjan... :( hmn... kanske bara blir slöja i kyrkan och sett väck med den...

  • Snitte- 5/7-2008

    nopp de är tagna i en annan kyrka i värmland... den kyrkan vi hade tänkt först :) ja det är ju rätt mycket och väldigt amerikanskt med jag älskar det! :)

  • Snitte- 5/7-2008

    Ja det är nog den vackraste kyrkan vi har här :) Jag vill åka häst och vagn från kyrka till gfestlokal och den festlokal vi hade tänkt ihop med den kyrkan tog bara in 50 pers... så då blev det ändrat till den orten vi bor i istället, blir lite mysigare också att gifta sig där man bor också :)

  • Snitte- 5/7-2008

    oj.. det var väl lite att ta i kanske... synd att det är så dyrt... :( för det är ju verkligen fint att åka häst och vagn! ( om det är bra väder)

  • Snitte- 5/7-2008

    Åh vad roligt med bröllopsfest! busigt av dem att gifta sig i smyg...

    Jag tror min svåger och blivande svägerska kommer gifta sig i smyg... *tråkigt*
    men han är verkligen ingenting för uppståndelse så...

Svar på tråden Än är vi inte framme! Sommarbröllop 2008 nr. 7