• Alvaereva

    Än är vi inte framme! Sommarbröllop 2008 nr. 7

    anettan:
    jag tycker tvåan, för den känns mer enhetlig. tycker att &-tecknet på ettan svirar iväg lite för långt... om du förstår hur jag menar?

  • Alvaereva

    hörrni tjejer, vilken bra dag det är idag
    jag har städat undan i hela lägenheten, bakat en citronkaka, det är gilmoregirls på tv i dubbelavsnitt och jag har bara haft typ fem sammadragningar på hela dagen!
    aaah, livet är underbart!

  • Alvaereva

    Brud 080524:
    kul att du har bokat FISÖR (sorry, men jag är fortfarande i kiss&bajsåldern...)

    annim:
    självklart kan du prata med oss när du är ledsen! i den här tråden stöttar vi ALLTID, det ska du veta!

    anettan:
    typiskt att männen alltid ska hålla på och lägga sej i!! men så fort man ber dom att fixa nått så tycker dom att "näää, gör det du, du är så mycket bättre på det" så är iallafall adam. han hade ETT ansvar i hela bröllopsplaneringen och det var att boka bröllopsresan. men när han hade hittat bra priser så överlät han det till mej "så att det inte skulle bli fel". stackarn är väl rädd att jag inte ska vara nöjd

    anja:
    ingen fara, det är bara att fråga på. min biologiska mamma har nåt som hon kallar "svag livmoder" vet inte egentligen vad det går ut på, kan vara språkförbistringar som gör att hon inte exakt har fått fram vad som är fel. hon skriver dåligt på svenska. detta konstaterades iallafall efter att hon haft så himla många missfall. när hon vart gravid med oss barn hon fick behålla (3stycken) så vart hon sängliggande nästan hela graviditeterna. vi alla har varit påväg att födas i typ sjätte månaden, men det har som tur är stoppats.
    därför är jag extra nojjig, eftersom jag också haft två missfall och sådär.. jag trodde länge att jag aldrig skulle få några barn. var helt på det klara med att adoptera, och så kom det här lilla miraklet och flyttade in
    jag antar att jag har en uringävgsinfektion igen. kan vara GBS som är tillbaka, det brukar ju komma tillbaka hela tiden fastän man medicinerar bort det. jag har iallafall blivit lovad dropp till förlossningen. ska tjata mej till att gå på antibiotika en vecka innan BF också för att vara lite säkrare ifall jag smygöppnar mej. jag menar, vissa har förvärkar och sammandragningar i några dagar innan förlossningen och öppnar sej lite då. men hur ska jag veta om jag öppnar mej, jag har ju haft det här sen vecka 22!
    förresten, herregud vad duktig du är med ditt hem! fattar inte att du orkar.. själv är jag sååå lat numera. tycker att gårdagens disk är jobbigt, och den går att få undan på fem minuter bara jag får tummen ur

    mrs b:
    vad kul det låter med provsminkning! har testat att färga ögonfransarna här hemma, men det är inget jag gör om. höll på att avlida av svidet! all cred till dej som stod ut!!

    för övrigt: idag ska jag baka kanelbullar!! en vän kommer hit sen, äntligen får man se en annan människa än adam!! (inte för att det är så pjåkigt )
    ska frysa in och ha till adams kalas när hans familj kommer hit nästnästa fredag. tänkte baka en smarrig tårta också, fast den gör jag samma dag när han är på jobbet. han har önskat sej en tårta med ett lager hallonmousse och ett tjockt lager skivade jordgubbar. jag tänkte ha såndär blank mumsig choklad att täcka tårtan med och sen spritsa ut något slags snirkelmönster på. vad tror ni blir godast bottnar till det, vanlig sockerkaksbotten, chokladbotten eller sockerkaksbotten där jag har bytit ut hälften av mjölken mot malibu?

  • Alvaereva

    mrs B:
    ååh det lät verkligen jättegott! vad ska tårtan täckas med då?

  • Alvaereva

    drömbrud:
    tyvärr inte! jag hatar att gå till frisören så jag gör det väldigt sällan. har nog varit där två gånger sen jag flyttade till sthlm för två år sen. och då har jag bara fixat topparna

    pumpkin:
    du undrade om man får erkänna att man rapar som tjej. SJÄLVKLART!!
    jag brukar hålla en liten utläggning om att det är sååå mycket bättre att rapa. ut ska det ju och får det inte komma uppifrån så kommer det nerifrån och då är det garanterat fler som lyfter på ögonbrynen

    snitte:
    jag var faktiskt rätt förvånad över att jag var gravid. helt chockad i typ en vecka. det känns verkligen som ett mirakel att hon håller på och lever om inuti mej nu och ska komma ut om mindre än tre månader! häftig känsla!

    mrs b:
    det låter väldigt gott! kanske snor jag ditt recept och gör en tårta utifrån det

    nu är jag färdig med bullbaket! har "bara" ätit fyra bullar, heheh! idag har jag också vart en sväng på stan, och jag kunde gå helt normalt! jag har inte erkänt för kiropraktorn att jag haft ont mellan benen för jag ville inte att han skulle vara där o trycka, men nu i förrgår så var jag bara tvungen för jag hade så ont. han tryckte lite på en punkt och nu är det såpass bra att jag inte behöver vagga fram som en anka längre! på en halvtimme fick han bort den allra värsta foglossningen, jippie!! fyfan va han är grym alltså!

    förresten, var det fler som såg gilmore girls igår? jag lipade som en tok typ hela programmet för jag mindes hur det var när jag skulle flytta ifrån mamma till sthlm. hon sa hela tiden att jag inte skulle komma tillbaka för att jag skulle hitta min man här. usch vad hemskt det var att flytta från lilla mamsen. men jag fick det ju bra här ändå och man kan ju inte bo me mamma hela livet.
    sen lipade jag också för att jag tänkte på hur fint det ska bli att få gå på min dotters skolavslutningar i framtiden. jag är väl för lipig alltså!

  • Alvaereva

    bläblä, idag är en skitdag...
    inte nog med allt det andra, nu blöder jag också... läkaren kunde inte tala om varför utan bara konstatera att så var fallet. hon bad oss återkomma om det inte slutade. men när skulle det ha slutat innan jag skulle ringa liksom? ikväll, imorgon, om tre dar? jag känner mej helt vilsen och fattar ingenting, jag vet inte om mitt barn mår bra och jag känner mej bara allmänt panikslagen och ledsen...

  • Alvaereva

    waersta:
    dom har noll förståelse. det var där jag var på undersökning. läkaren jag fick fattade jag ingenting av. det var femte gången jag var på förlossningen och dom börjar bli trötta på mej där.

  • Alvaereva

    morrn morrn brudar!

    va söta ni är som tänker på mej
    vi ringde huddinge igår istället eftersom vi inte ville åka in till södertälje igen... men fick inte komma in på huddinge. dom ringde södertälje och bad att få tillgång till min journal och sen förklarade dom per telefon vad som var fel och sådär. men jag känner mej ändå inte riktigt lugn eftersom jag inte litar på läkaren som undersökte mej. nu har det iallafall nästan slutat blöda, kommer bara lite brunt. det var inte från moderkakan eller så utan från livmodertappen som tydligen är extremkänslig och skör.
    så har ni en lika känslig tapp som jag och är ordinerade vila så är det inte jättebra att göra som jag gjorde i helgen; först springa på stan och handla presenter och gå på konstutställning med en virrig svärmor, sen gå på 30årskalas på kvällen och dagen efter vara ute i skogen och fiska hela i flera timmar.
    jag behöver VERKLIGEN ta det lugnt.
    men det känns ändå som att vår lilly är en stark liten bebis. hon hänger i och drar sina trumsolon mot revbenen som om inget hade hänt
    phuu, det är tur jag har adam alltså. utan honom hade jag varit ett nervvrak. eller åtminstone ett värre nervvrak än nu.
    han gödde mej med choklad och fanta igår och sen såg vi på film, underground. vilken galen film alltså!
    nu på morgonen sjöng adam för lilly "ett gammalt fult och elakt troll det var en gång som kom till detta landet i en luftballong...." hahah! han är för söt!

  • Alvaereva

    pumpkin:
    förstår att det känns kasst emellanåt! men tänk sen när bröllopet väl stundar, vad du kan känna dej NÖJD över att ni klarade av den här tiden innan bröllopet, med allt vad det innebär! det är en stor bedrift att klara av att planera ett bröllop, i synnerhet sitt eget eftersom det ligger en närmast om hjärtat.
    att du ifrågasätter är ju bra, det betyder att när ni väl tagit alla beslut så är dom väl igenomtänkta och ni har inte bara haffsat fram något halvdant!

Svar på tråden Än är vi inte framme! Sommarbröllop 2008 nr. 7