Inlägg från: Snitte- 5/7-2008 |Visa alla inlägg
  • Snitte- 5/7-2008

    Än är vi inte framme! Sommarbröllop 2008 nr. 7

    Men.... hallå! SÅ stor skillnad borde det ju inte kunna vara! Har hon som du beställt hos verkligen fattat din beställning? för det lät väääldigt billigt för en brudbukett tycker jag..

  • Snitte- 5/7-2008

    Hello!
    Ja drömbrud: absolut om det är samma paket du beställt är det ju Fantastiskt att du fick ett så bra pris!!! det vill jag med hitta!

    Nu sitter jag och min vovve och ser på House... det är en pojke som är jätte sjuk... usch jag blir så himla blödig... :( tur jag har Zelda hos mig :)

  • Snitte- 5/7-2008

    Hello girls!

    Haha pumpkin: det låter jätte bra med den extra lokalen... *fniss* jag skulle precis kika in här och berätta att jag bokat vår systerlokal som ligger 30 m bort hahaha :D bokade den igår och det känns kanon! vi kommer ha mingel där, middag i den vanliga, och sedan något mer i den mindre för att sedan ha dans i den stora igen :)
    hihi kul att man tänker lika ;)

    jeekse: Jag tycker det är SJÄLKLART att ha barn med denna dagen! :D men jag vet,,, många olika åsikter om detta! vi kommer ha många barn bjudna, dock tror jag att föräldrarna till barnen kommer åka tidigare från festen så det blir barnfritt framåt småtimmarna,,, men det är absolut inget jag kommer styra över!

    Något tråkigt: En av våra näbbar kommer inte kunna vara med... :( *ledsen* hon ska genomgå en stor operation i januari- februari något sådant och sedan måste hon vara isolerad i hemmet MINST 6 månader :( *snyft* så himla synd om henne! :(

  • Snitte- 5/7-2008

    Men ååå jag skrev just ett inlägg som inte kom med :(
    ok here i go again:

    Tosa: klart man ska fråga!! här svarar vi på allt!! Vi har kommit typ lika som pumkin med skillnad: ingen präst ännu.. ingen fotograf, bokat frisör, bokat resa (kryssning i karibien) tja,, typ så.. :)

    Ina: Härligt att du fick byta!! det där med emtider är ju kanon så du slipper gå på allt själv!!

    Pärlplattan: åh vad roligt att ha allt så nära! hur blev håret? spännande med hans morgongåva,.. har du några misstankar?

  • Snitte- 5/7-2008

    Waersta: vilke ring var det du hade bestämt dig för? den fanns inte va utan du var tvungen att specialbeställa eller hur var det?

    den där ringen med en hel rad rosa safirer i i mitten, vart hade du hittat den? är jätte sugen på den! :)

  • Snitte- 5/7-2008

    Tack!! :D

    Ska du ha någon av dem?
    alltså så här.. alla som känner mig vet att jag ÄLSKAR rosa, men vad tror ni? kommer man ångra sig om 10 år? kan man klä sig i rött samtidigt som man har en rosa ring? kommer alla titta snett på en för att man valt en rosa ring? *suck* *suck* *suck* Waersta: jag åker gärna med dig till Danmark för att prova ringar ;)

  • Snitte- 5/7-2008

    Hello!!

    Waersta: skönt att höra att din kompis inte ångrat sig angående färgade ringar iallafall! jag måste tänka lite till :)

    Anja: Shit vad snyggt ni har gjort! kommer bli sprättlätt att sälja till bra pris!

    Pärlplattan: Hoppas er bröllopsdag var UNDERBAR!! lite regn i brudslöjan betyder TUR vettu ;)

    MrsB kan inte se bilder ännu?

    Igår var jag på LISEBERG! det regnade HELA dagen men vi hade regnkläder så det var toppen! Tjejen jag jobbar med åker verkligen ALLT så vi sprang som galningar mellan alla karuseller och åkte allt tusen grr för det var alsolut NOLL köer :)

  • Snitte- 5/7-2008

    Hello girls! ni kom ju in efter jag gått igår... :)

    Anja: fyyyy vad tråkigt :( Usch!! men du det ordnar sig! du hittar snart en ny favoritblomma! :)

    Pumpkin: Vad trevligt ni verkar ha haft!!!

    Måste bara medela: jag har ju en kompis som blev sur för hon inte blev vald till tärna och vägrade vara med och planera mer.. vet ni! Nu vill hon vara med och planera och tänka iallfall! :D *lycklig* (hon trodde jag skulle ändra mig, men har nog förstått att så inte blir fallet.. )

  • Snitte- 5/7-2008

    Anja: har ju glömt att säga! Jag har lagt in bilder på två frisyrer som jag har gjort som liknar den du vill ha :) Den jag tänkte på först hade jag bara så dåliga bilder på tyvär.. :( den var EXAKT den du har på din blogg typ.. :) en tjej med mörkt hår, stora "brudlockar" fästa i bakre delen av huvudet och sen pärlor på det :) hihi

    Ska snart lägga ut bilder på frisyrerna jag har tänkt.. har inte hittat någon perfekt bild ännu men jag vet hur jag vill ha iallafall! :)

Svar på tråden Än är vi inte framme! Sommarbröllop 2008 nr. 7