Inlägg från: Snitte- 5/7-2008 |Visa alla inlägg
  • Snitte- 5/7-2008

    Än är vi inte framme! Sommarbröllop 2008 nr. 7

    och nu lite bröllopssnack: bellanotte: jättefin klänning! VERKLIGEN!

    Anja: Du är duktig du som sliter så! :)
    Frisyren har jag ju sett förut, kom på att jag skulle visa dig en sådan som jag gjort... ska se om jag kan få igång mitt bildgalleri snart... :) och smyckena var jätte fina!, själv tänkte jag inte ha något halsband utan bar hals och några diskreta örhängen bara...

  • Snitte- 5/7-2008

    Hello girls!
    Usch och fy för pendling, jag tyckte det var jobbigt att åka 20 min till mitt jobb där vi bodde förut, nu cyklar jag :) DET tar 20 min nu :) vad tråkigt det måste vara att pendla så långt, det blir ju väääldigt långa dagar då :( men som sagt, då kan man ju bröllopsplanera! ;)

    Stjärngudinnan och pumkin: tack det känns mycket bättre i ryggen nu.. tror dock att det kan bero på att jag fortfarande äter smärtstillande men jag är mycket "friare" i rörelserna nu :)

    MrsB: härligt att ni hade en bra dag! :D stort GRATTIS vi vill jätte gärna höra berättelsen sen!

    Alva: WAAA men åk in för guds skull! :0 de får ju skärpa till sig! :

  • Snitte- 5/7-2008

    Ja ni det är inte lätt det där.. min "gubbe" är faktiskt rätt bra med det där.. han säger lixom hinner vi inte spara ihop så tar vi ett lån, klart allt ska vara perfekt på vår dag!
    I KNOW- han är fantastisk ;)

    10.000 tycker jag lät som ett bra pris! låt honom kika in här och se vad alla andra lägger på kläder kanske han lugnar sig snart :)

  • Snitte- 5/7-2008

    Hello: njej det där när man vill ha band så drar det ju väldigt lätt iväg.... vi funderade på det förut men tror det kommer sluta med en dj, men vet inte riktigt ännu...
    Anja: tycker ni gör rätt som belånar huset, jag menar det är ju som du säger... att spara fast i efterhand!

    Vet någon av er vart man kan löpa 50 lika dana svarta kjolar till ett billigt pris? Måste hitta det till min kör som jag är med i....

    pumkin: nää 300 är VÄLDIGT bra! jag får nog hosta upp liiite mer om jag menar NÄR ;) jag ska börja:)

  • Snitte- 5/7-2008

    oj shit... det vill jag inte göra!! :0
    jag har kontaktat en dam som kan sy upp men då blir det nästan 600:- per kjol.... :( usch får försöka leta vidare,,,

  • Snitte- 5/7-2008

    Hej!

    pumkin: i know! 600 är mycket!!
    Jag känner igen mig precis!! för några veckor sedan var vi "SÄKRA" på att flytta datumet till 11 januari vår 5 års dag.
    just för att ibland känns alla beslut så överväldigande! Men efter mångas komentarer så beslöt vi att hålla oss till plan A. Man måste låta det ta tid.. och allt velande hit och dit hör ju till eller hur ;)
    kan ni inte annonsera om någon bra kattvakt? om inte Ina kan.. :) Jag bor ju lite långt bort och gifter mig samma dag som ni så det kan ju bli liiiite tight för mig med ;)

    Ina: hmn,, tråkigt att det inte känns bra fortfarande, men skönt att det slutat blöda iallafall!

  • Snitte- 5/7-2008

    mmmm.. man vill ju inte lämna bort katterna till vem som helst.. du kan inte utse mamma eller någon kompis att vara kattvakt med katterna PÅ bröllopet,,, jag menar, det kanske finns något litet rum där katterna kan få vara i reseburar eller något under dagen och någon kan titta till dem titt som tätt...? :)

  • Snitte- 5/7-2008

    aaaa det är klart, det är inte lätt det där! :( Vi har en dagmatte och Zelda som ska ha henne på själva bröllopsdagen men på resan kommer hon bo hos mina föräldrar...

Svar på tråden Än är vi inte framme! Sommarbröllop 2008 nr. 7