Inlägg från: InaHjärtarAdam |Visa alla inlägg
  • InaHjärtarAdam

    Än är vi inte framme! Sommarbröllop 2008 nr. 7

    Pumpkin:
    oh lalaa!! :D jättefina!

  • InaHjärtarAdam

    drömbrud:
    va heter du på familjeliv?
    haha, jag har också vänner som har gått upp ganska mycket.. men jag har inte haft några sånadär matbegär på onyttigheter. bara så vegetarisk sushi och sockerärter;)

  • InaHjärtarAdam

    snitte och brud 2008:
    va söta ni e:) trodde bara det var min familj som kollade bloggen och så är ni där o kuckelurar också;) hahaha!

  • InaHjärtarAdam

    snitte:
    klart ni får!! :) det är ju bara roligt!

  • InaHjärtarAdam

    tack, va söta ni är :)
    gör mej så glad när jag mest känner mej otymplig och tjock!

    blev förresten sjukskriven idag och två veckor framåt, sen tyckte läkaren att jag skulle testa igen med jobbet och ev. gå ner i arbetstid. det är jag himla nöjd med! :)

  • InaHjärtarAdam

    pumpkin:
    jag kanske kommer med irriterande nyheter men dina skor säljs ut på din sko i södertälje för 150 kr nu! såg dom där samma dag som du köpt dina... taskit när du fick betala 280 :(

  • InaHjärtarAdam

    hallå tjejer!

    har inte vart inne på några dagar för jag är i göteborg. har blivit sjukskriven för min onda rygg. hur går allt här inne?

  • InaHjärtarAdam

    Nyss hemkommen från götet och ni har skrivit massor!! nån som vill ge en liten sammanfattning över vad som har hänt dom senaste två veckorna?

    själv har jag vart hos mina föräldrar i deras nya fina lägenhet. har hänt en hel del där:) jag åkte ner först för att vila upp ryggen men den blev bättre snabbt bara jag slapp springa i dom förbannade trapporna. efter att jag varit där några dar kom adam också dit. han saknade mej för mycket;)

    min älskade katt silver hade sprungit bort (hon ville inte flytta ifrån deras gamla hus) så henne letade vi upp och tog hem.
    sen har jag varit på ullared och köpt maaaassor till bebisen. det enda som egentligen saknas nu är ett uppblåsbart skötbord.
    vi var på liseberg och vann en stjärnvinst på tobleronehjulet:) sen var vi över en tur till danmark och köpte öl till adams 25årsfest. fem flak!

    nu när vi kom hem låg hindersprövningen och väntade på hallmattan!! och det är ju faktiskt bara typ två och en halv månad kvar nu tills vi gifter oss!
    har tänkt lite på att ha en grön klänning när vi gifter oss och hittade den här på HM. kostar bara 249 kr! vad tycker ni?
    shop.hm.com/media/products/555/DL555_58847_99013_64_3584.jpg
    tänkte ha ett par mormorskängor till, alternativt ett par vanliga svarta sandaler ifall fötterna är för svullna för att gå i högklackat med;)
    en enkel bukett med rosor i cremevitt kanske skulle passa till, vad tycker ni?

  • InaHjärtarAdam

    snitte:
    vårt nya datum är den 20:e oktober, samma som drömbrud:) ska inte ha vit klänning då för jag ska ju ha riktig brusklänning på välsignelsen sen nästa midsommar. dessutom är jag inte heeelt säker på att jag vill ha vitt när jag då ändå ser ut som en strandad val i storlek;)
    men för att få vara lite kaxig kan jag berätta att adam har gått upp mer än mej som senaste månaderna! han kring 4kg och jag bara ett;) måste vara svårt att vara sympatigravid, hahaha!

Svar på tråden Än är vi inte framme! Sommarbröllop 2008 nr. 7