Inlägg från: misstrixie |Visa alla inlägg
  • misstrixie

    Än är vi inte framme! Sommarbröllop 2008 nr. 7

    Hoppar väl också in här, vilken härligt lång tråd! 080809 ska vi gifta oss, kyrkan är bokad men inte festlokalen. I ena sekunden känns det som om jag har hela bröllopet klart för mig inne i huvudet och i nästa sekund läser jag något här eller får en egen idé och så är allting bara förvirring igen!

  • misstrixie

    Pumpkin - 5 juli 2008

    Ett Blekingepar har vi här. Födda -83 båda två. Sambon jobbar som verkstadschef på ett företag och jag driver en inredningsbutik.

  • misstrixie

    Pumpkin - 5 juli 2008

    Haha, ja det är underbart men mycket jobb också... man kopplar liksom aldrig riktigt bort det. Just nu och en bit in på hösten jobbar jag dock bara 50% och det är jätteskönt att få ta det lite lugnt. I början jobbade jag 6 dagar i veckan ensam för att få det att gå runt och det var rätt slitigt.

    Líllafamíljen,

    Vad kul att ni fick kyrkan! Har ni hittat festlokal ännu? Jag ringde en idag och ska dit och titta på lördag, känns spännande!

  • misstrixie

    Pumpkin - 5 juli 2008,

    Ja det är ju det, jag tror inte man orkar i all evighet. Såvida det inte går så bra att man kan dra sig tillbaka och bara ha en massa anställda och leva på vinsten.

  • misstrixie

    Líllafamíljen: Det låter ju jättebra. Jag håller tummarna för att vår lokal ser bra ut, vill också ha det klappat och klart så man inte behöver tänka mer på det sen...

Svar på tråden Än är vi inte framme! Sommarbröllop 2008 nr. 7