Inlägg från: MrsNyberg2B |Visa alla inlägg
  • MrsNyberg2B

    Än är vi inte framme! Sommarbröllop 2008 nr. 7

    Morsning korsning, brudar! Nu har även jag hittat hit... För tillfället ligger jag inlagd på psykkliniken för ECT-behandling av min depression (ÄNTLIGEN händer det någonting) så jag har inte hunnit med så mkt planerande på ett tag... Men, givetvis tänker vi oss ändå ett bröllop på nyårsafton, och jag har såklart inte glömt bort er!!! Idag har jag permis, så jag passar på att påminna er om min existens..

    Nu har vi tänkt oss att nog utöka gästlistan lite, hyra en lokal och fixa käk själva.. Allt för att kunna ha så många med oss som möjligt och slippa känna kostnadspressen. Bättre att ha ql OCH fint! Så vi hoppas på den kombinationen..

    Dessutom kom jag in på SSK-utbildningen, så jag hoppas på att jag hinner bli friskskriven tills terminen börjar. I annat fall får jag sitta och planera bröllop hela hösten...

  • MrsNyberg2B

    Jag håller på å letar adresser... Eftersom vi beslutat för att bjuda fler människor och ta en lite mindre spännande lokal eftersom det är gästerna som gör festen, så blir det fler långväga gäster och det betyder således att vi skickar ut inbjudningarna lite tidigare. Nu hittar jag ju självklart inte ens hälften av dem.... Alltså, av mina släktingar som alla bor i samma by - det kan ju vara en fördel, då kan det räcka med en inbjudan till hela högen - dock inte riktigt så gästvänligt, känns det som..

  • MrsNyberg2B

    Hej alla!!

    Lämnar ett litet avtryck, när jag är hemma en vända.. Det är ingen idé att ens försöka hänga med i ert tempo när jag inte kommit hem än. Men till veckan - då ska jag nog få komma hem! DÅ blir ni aldrig av med mig...

  • MrsNyberg2B

    Hallå alla smarta - hur ändrar man sin signatur här?????? (ska förklara sen - ni märker när det dyker upp en ny figur som verkar känna er)

Svar på tråden Än är vi inte framme! Sommarbröllop 2008 nr. 7