Inlägg från: Snitte- 5/7-2008 |Visa alla inlägg
  • Snitte- 5/7-2008

    Än är vi inte framme! Sommarbröllop 2008 nr. 7

    tjenna tjejer! kul med nya tråden!

    Pumpkin: nu skrev du ju fel websida på oss jue ;P

    Jenny_åhland: längesen! HEEEJ!

    _tette_: Välkommen! gratulerar till ert kommande bröllop! det är bara att hoppa in i tråden! hur långt har ni kommit?

  • Snitte- 5/7-2008

    Halloj!
    pumkin: njej det verkar lite onödigt.. :) kan vara med med den nya sidan på nästa tråd :)

    Jag sitter och kikar på svensexe aktiviteter till min gubbe, hans bror ( bestman/marskalken är inte så påhittig så jag tänkte ge honom några små tips... hur gör ni håller ni er helt borta från svensexan eller vill ni vara med och veta och styra ;)

  • Snitte- 5/7-2008

    Tjenixen!
    hmn... ja det är svårt det där, vill ju att han ska få en rolig och bra svensexa men litar inte på hans kompisar och hans bror är som sagt lite seeg.. :) sen ska väl mina bröder vara med och planera också men de behöver nog lite stöttning :)

  • Snitte- 5/7-2008

    Haj haj!

    hmn... hur man ändrade till svenska... kommer inte riktigt ihåg men jag tror man fick gå in i rubrikerna och skriva på svenska själv... kunde nog inte ändra rakt av... men vet inte riktigt...

    _tette_ kul att ni kommit en bra bit på vägen! har haft det mesta klart rätt länge men alla smådetaljer som är det pyssliga börjas det med nu.. :) har gjort om bordsplaceringen någragrr. gjort festhäfte, letar fortfarande vigselring, ingen av mina "drömringar" matchar förlovningsringen.. :( frisyr är bokad, klänningen är på god väg, ( har en väninna som syr) m.m köpte faktiskt en chokladfotän häromdagen.. eller ja några veckor sen vad tror ni om det? :)

  • Snitte- 5/7-2008

    familjeliv... är det en bra sida? ska kanske kika in där en sväng :) sitter på jobbet...
    hihi bra! då vet jag att chokladfontänär en bra idé :)

  • Snitte- 5/7-2008

    :( :( :( shit sitter här och bölar... :( kikade in på familjeliv och hittade änglarummet... vilka otoligt hemska berättelser det finns med föräldrar som mist sina barn i hemska sjukdomar och olyckor :(

  • Snitte- 5/7-2008

    hmn.. vi hade spikat gästlistan och bokat en lokal för max 90 gäster... men nu är vi sugna på att utöka listan till 130... har inte bestämt oss men annars hamnar vi på ca 80 så det blir ganska stort... :) hur vill ni/ du ;) ha?

Svar på tråden Än är vi inte framme! Sommarbröllop 2008 nr. 7