Inlägg från: Andie |Visa alla inlägg
  • Svar på tråden 6 oktober 2007 forts. 3
  • Andie

    Saffranin
    Som du kanske märkt så har de lagt ner vår tråd en gång till så jag skapade en ny.
    Ang. festprogrammet så är väl tipset att leka med Wordprogrammet.
    Och jag och vår toastis satt faktiskt och gjorde festprogrammet tillsammans. Det är bara en sak som jag och min m2b ska göra och det är och hitta på alla rim om gästerna men det kommer ju inte förrens man vet vilka som ska komma.

  • Andie

    Efterlyser lite folk till den här tråden:

    Saffranin
    lillamillan
    Linum
    Mirja78
    Heidie L
    Malin&Eric
    Cahe
    jenbp
    kluddan
    Ölme
    EPB
    6 okt 2007
    Katriin

    Och naturligtvis alla ni andra som ska gifta er den 6 oktober 2007.

  • Andie

    Bruden i Vasastan
    Desperate2bewife
    Jämtlandstaus
    viktualia

    Saknas också...

  • Andie

    lillamillan
    Jo det är sant men vi hoppas väl att de hittar hit.
    Hur har det gått med vigselprogrammet?

  • Andie

    lillamillan
    Låter som du har en plan för hela dukningen. Och det är ju bra.
    Själv ska vi nog ha något liknande men istället för tapet ska vi ha tyglöpare. Och små skålar med blommor och blockljus. Skulle det behövas ytterligare dekoration så funderar jag på kastanjer men det får man ju se när man börjar duka fram glasen och porslinet.

    Måste bara fråga varför använder du Painprogrammet?? Är det inte lättare att göra trycksakerna (vigselprog. osv) i Wordprogrammet??

  • Andie

    malin&eric
    Kul att du har hittat hit!
    Jag tror faktiskt att det skulle vara bättre om ni hade internationella bord så att alla pratade engelska med varandra. På det viset känner sig ingen utanför.
    Men självklart ska ni ju göra som ni själva vill. Och det låter ju jättekul att svaren bara strömmar in. Själv går det väldigt trögt. Det är inte alls många som har hört av sig.... och nu börjar det kännas lite som "tänk om ingen vill komma på vårt bröllop" men med det i åtanke våra inbjudningar har bara varit ute i 10 dagar...

    lillamillan
    okej då ska jag inte oroa mig.

  • Andie

    lillamillan
    Tyvärr är det sant att det pratas mycket pengar på BT. Varför det, vet jag inte. Tycker också att det är tråkigt att det har blivit så. För visst gifter man sig för att man vill fira sin kärlek och man vill bli man och hustru för att visa världen att man hör ihop.

    Men man kan ju inte säga att bröllop är billiga, det har ju blivit big buissnis för de som säljer klänningar,mat,tårtor,ringar osv.

    Vårt bröllop räknas nog också till "bugetbröllop".Vi gör många saker själva för att skära ner på kostnaderna och vi har nog ett bröllop som räknas till de större med över 100 gäster.

    Men samtidigt som jag vill bara berätta hur fantastiskt kär jag är i min m2b så är ju realiteten så att ibland måste man ju prata pengar för att jämnföra hur mycket olika saker kostar.

    Du kanske får starta en tråd om just kärlek där du specifikt skriver att man inte ska blanda in pengar i samtalet. Det var bara en idée jag fick.

    Men jag håller med dig.Det är frustrerande att det pratas såååååå mycket pengar.

  • Andie

    lillamillan
    Tyvärr tror jag nog att det är många som glömmer bort varför de gör det här när de snurras med i karusellen. Visst jag tror nog att alla vet vad kärnan är men att bibehålla den kan vara svårt.
    Och tyvärr tror jag även att det finns de som gifter sig bara för att glänsa,vara först i ett kompisgäng med att göra det,"tävla" med sina kompisar vem som har det bästa förhållandet osv.

    Det är som sagt synd att det ska förekomma men jag tror nog att det gör det.

Svar på tråden 6 oktober 2007 forts. 3