• Ave Maria
  Äldre 9 Jul 17:00
  2110 visningar
  13 svar
  13
  2110

  teknisk support SKÄMT

  Frågor till tekniska supporten:

  Förra året uppgraderade jag Pojkvän 5.0 till Make 1.0 och märkte då att det nya programmet gjorde oväntade ändringar i kontomodulerna, minskade åtgången till blomster-och juvelprogrammen som fungerade oklanderligt under Pojkvän 5.0. Dessutom så avinstallerade Make 1.0 en massa andra användbara program såsom Förälskelse 9.9.

  Vidare har Make 1.0 installerat en del oönskade program som Tipslördag 5.0 och Dagens Dubbel 3.5. Samtal 8.0 kan ej längre köras och Storstädning 2.6 kraschar hela systemet.
  Jag har , utan framgång, försökt att köra Gnäll och Tjat 5.3 för att lösa problemet.

  /Desperat kvinna/

  Svar från tekniska supporten:

  Hej Desperat!
  Du bör notera att Pojkvän 5.0 är ett underhållningsprogram. Make 1.0 däremot är ett operativsystem. Försök att köra kommandot C:JAG TRODDE ATT DU ÄLSKADE MIG från kommandoraden.
  Kör även Tårar 6.2. Make 1.0 borde då automatiskt, köra Skyldig 3.0 och Blommor 7.0. Men se upp, allt för frekvent användning kan resultera i att Make 1.0 övergår till Tjurig Tystnad 2.5, Happyhour 7.0 eller Öl 6.1. Öl 6.1 är ett mycket otrevligt program som skapar "snarka högt"-ljudfiler.
  Installera INTE Svärmor 1.0! Du bör ej heller återinstallera tidigare avinstallerade versioner av Pojkvän. Dessa stöds ej av Make 1.0 och kommer att göra att programmet kraschar totalt.
  Som sammanfattning är Make 1.0 ett suveränt program, givet dess begränsade minneskapacitet och att det inte har förmågan att snabbt lära sig nya funktioner.
  Överväg att köpa tredjepartsprogramvara för att öka prestandan. Personligen rekommenderar jag SexigMat 3.0 och Underkläder 5.3.

 • Ave Maria
  Äldre 9 Jul 17:01
  #0

  Förra året så uppgraderade min kompis sin FlickVän 3.2 till FlickVänPlus 1.0 (marknadsnamn: Fästmö 1.0).
  Nyligen så uppgraderade han sin Fästmö 1.0 till Hustru 1.0 och det var en grej som verkligen tog plats. Hustru 1.0 har tagit alla hans resurser, och Hustru 1.0 måste konsulteras innan man kan göra någonting annat. Och även om han inte bad om det så kom Hustru 1.0 med insticksprogram som Svärmor 2.0 och Måg 1.0.
  Men inte bara det, Hustru 1.0 installerar sig själv på ett sådant sätt att det alltid är aktivt och kan övervaka alla andra systemaktiviteter.
  Hustru 1.0 skapar även konflikter då program som Pokerkväll 10.3, Ölhävning 2.5 och Pubrunda 7.0 försöker köras. Hela systemet kraschar då och felmeddelandet "DU HAR JUST UTFÖRT EN FÖRBJUDEN ÅTGÄRD" uppstår, fast det har gått att köra dessa program tidigare.
  Detta är några finesser som jag skulle vilja se i uppkommande versionen FlickVän 4.0:
  - En 'Fråga inte detta igen'-knapp
  - Minimeringsfunktion
  - Avstängningsfunktion
  - Ett installationskydd så att FlickVän 4.0 vid önskan kan avinstalleras totalt, utan att du ska förlora några resurser
  Jag försökte köra FlickVän 2.0 med FlickVän 1.0 fortfarande installerad, och de försökte använda samma I/O-port varpå det blev konflikter.
  Då försökte jag avinstallera Flickvän 1.0, men hade inte ett avinstallationsprogram. Jag försökte då avinstallera det för hand, men det la filer i min systemkatalog.
  En annan sak som är kasst med samtliga versioner av FlickVän är att de är totalt objektorienterade och kräver hårdvara med guldpläterade kontakter. En annan sak som kan skapa enorm irritation är de ständiga pop-up meddelandena som FlickVän skickar som handlar om fördelarna med att uppgradera till Hustru 1.0.
  ------ Buggvarning! ------
  Hustru 1.0 har en odokumenterad bugg. Om du försöker installera Älskarinna 1.1 före du avinstallerar Hustru 1.0, kommer Hustru 1.0 att ta bort alla dina HogiaEkonomifiler innan hon avinstallerar sig själv. Älskarinna 1.1 vägrar då låta sig installeras på grund av brist på resurser.
  För att undvika ovan nämnda bugg, försök att installera Älskarinna 1.1 på ett helt annat system och kör aldrig några som helst filöverföringar eller nätverksförbindelser. Undvik också liknande shareware program som t ex Engångsligg 2.1 som kan innehålla virus som påverkar Hustru 1.0.

Svar på tråden teknisk support SKÄMT