• Äldre 3 jul 13:01
  202866 visningar
  25 svar
  Inlägg från anne på grönkulla Visa alla inlägg
  25
  202866

  När det står "Sodavatten" *dagens dummaste fråga*

  Kolsyrat vatten, märket är nog ointressant.

  Varför skulle det inte funka i en bål? Man får lite utspädning av saften du har i för att smaksätta, lite bubbelkänsla och ingen egentlig extra smak - toppen tycker jag. Vi spär ofta saft eller gör alkoholfri bål på kolsyrat vatten och för några år sen var det ju supermodernt att dricka spritzer (hälften vitt vin, hälften kolsyrat vatten).

 • Äldre 3 jul 15:12
  #0

  Jadå, det är inte så stor smakskillnad mellan de olika märkena att det lär göra skillnad i en bål. Vilket kolsyrat icke-smaksatt vatten som helst bör funka.

  Sen kan du ju experimentera med smaksatta sorter också - om du vill testa lite mer citruskänsla elle rnån bärsmak - men då får man ju prova sig fram mer med vad som funkar i bålen.

 • Äldre 3 jul 16:33
  #0

  Ja, vi brukar använda olika sorter när vi gör dricka och jag har hittills inte märkt någon smakskillnad - men när det gäller salthalt stämmer det säkert att den skiljer sig mellan club soda och övriga sorter.

 • Äldre 3 jul 19:29
  #0

  Igen, jag kan bara tala utifrån vår erfarenhet och hittills har den inte skiljt sig nämnvärt beroende på vilken sorts bubbelvatten vi använt. Och då har vi ändå gjort bål (men oftast alkoholfri) också till större tillställningar.

  Men club soda blir bra!

Svar på tråden När det står "Sodavatten" *dagens dummaste fråga*
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.