• Hilde

    Äntligen fredag del 10

    Nu har kattskrället fått bazurk knäppen inne i vår hall. Den var uppe på övervåningen och jag vaknade och kom på den. Den fick panik och gjorde volter i vår ena hall, kom på att den inte kunde komma ut där och sprang sedan ut genom luckan som är vid köket. Nu ligger allt som stod i fönstren på golvet, jag har vaknat och kan inte somna om och vår yngsta katt vågar nog inte vara inne. Blir nog kattlucka med magnetlås i framtiden. Enda kruxet är ju att magneterna tappas bort så lätt.

    Anne din imaginära hund vore mycket väl välkommen!

  • Hilde

    Jösses vad spännande !!! inte ens en månad kvar

    Gable hur har du det?

  • Hilde

    Ja, och vissa dagar har man ovanligt mycket trollhärvor att reda ut...

    Jag kan för övrigt konstatera att otrevliga människor kommer i stim, trevliga också för den delen.

    får man en otrevlig kund så kommer det tio till därefter... VARFÖR! Tur att jag fick in trevliga människor mot slutet av dagen. Utan dem hade jag väl gått i taket... eller nåt

  • Hilde

    Hej rystall
    Vi har också precis börjat inskolningen. Zilla går mest och flörtar med fröknarna så vi har inte behövt vara oroliga. Hon verkar trivas bra. där är bara en grej jag reagerade på den dagen jag var där. Där är en så solklar uppdelning mellan killar och tjejer. Killarna leker aktivitetslekar i en avdelning och tjejerna går runt med barnvagnarna. Zilla gillar ju bilar så hon ser alldeles konfys ut när dagisfröken vill vara snäll och går och hämtar en dockvagn åt henne. Resultat hon slet ut dockan, pillade på dess ögon, gick och hämtade en bil att lägga i vagnen. Fröken ville vara snäll och stoppade efter en stund ur bilen och lade tillbaka dockan... hmmm jag kanske är löjlig, men jag blev inte helt glad. Jag vill ju att min dotter ska få vara sig själv iallafall ett tag till. Att hon kommer socialiseras till tjej går ju knappast att undvika, men att det skulle bli så påtagligt så tidigt tycker jag är lite sorgligt. Jag tror inte heller att det skulle göra någon nytta att prata med dem om det... vi får väl helt enkelt underhålla den biten av hennes lekar på hemmaplan.

  • Hilde

    HEJ *slänger in en kanna saft och ett fat med choklad* Vassego!

  • Hilde

    Aj låter inte mysigt ÄPG

    Ska jag säga som just testade att vaxa bikinilinjen... nu sitter jag här prickig och osexig Fast det funkade faktiskt riktigt bra med hemmakit

    OBS! vi talar här om VANLIG bikinivaxning... den där brasilianska varianten verkar lite overkill...

    Janos det var ett väldigt fint sovrum du fixat. Speciellt gillade jag sängen. Det är guld värt att kunna sänka sidan. Vi kan det inte på vår och resultatet är onda ryggar vid nattvak.

  • Hilde

    Anne den första tiden kan det vara skönt att ha ett i sovrummet också. Då har man en liten bunke med vatten intill och så kan man byta som vanligt. En del använder våtservetter också, men Zilla har aldrig tålt dem.

  • Hilde

    mmmm Chips o dipp är inte fel

    Äntligen fredag på er brudar!

  • Hilde

    Hejsan igen Bada Det har jag inte gjort mer än några få ggr i sommar. Man har ju stått inomhus i en lada och jobbat... så de få solglimtar som funnits har missats.

    Vet ni vad! Jag har fredagislängtan! Jag skulle vilja ha fredagsträff nu! Ibland sitter jag o tänker på vår träff och då sitter jag mest bara o flinar och blir på gott humör

  • Hilde

    Nja... Janos har hon någonsin varit där ...

    Idag är vår bröllopsdag. Två år har det gått och det känns ärligt talat som om de vore längre tid än så. Antagligen pga att man fått barn Svårt att begripa att vårt dåvarande liv förändrats så mycket.

    Jag h ade tänkt att ta tösen och åka iväg o shoppa present till maken, men då visade det sig att han tagit finbilen med barnstolen till jobbet. Alltså blir han utan present.

    glömde nästan det viktigaste.... idag var makens första riktigt arbetsdag efter föräldraledigheten... och tösens första långa på dagis. fast jag har valt att vara ledig idag så hon kan öka på timmarna där lite varsamt. De ska ringa efter sovstunden.

  • Hilde

    Nämen ÄPV är det din dag också :-O Det hade jag gravt missat. Jag och make sitter o firar genom att hänga på varsin sida av soffan och surfa laptop

  • Hilde

    okidoki

    Ska bara hjälpa min dotter att leka med telefonen en stund Hon babblar så mycket så man blir rädd att hon faktiskt ringt ngn.

  • Hilde

    Näh, jag är här... fast snart är jag inte här... då är jag där...

  • Hilde

    Ojdå Janos Grattis! Då är det verkligen nedräkning då... ?

  • Hilde

    godmorgon

    Pappa är här på invaderings-turné ... han har köpt hus i skåne nu och kommer bo närmare. Skåne känna iofs lagom nära och långt bort

Svar på tråden Äntligen fredag del 10