• Fru Hilde

    Äntligen fredag del 10

    Med det magiska...

  • Fru Hilde

    gah !!!! snorkel i det blå djuphavet... attans i det blå skåpet ... och

    grattis cm :-d :-d

  • Fru Hilde

    ÄH, varför vill det bara bli små bokstäver när man skriver enbart versaler ? Någon som vet... ?

  • Fru Hilde

    Såja Katta *stryker medhårs*

    Det verkar inte vara helt nyttigt att bli så arg på svårmor. Du måste nog försöka ändra på något, annars kommer du väl explodera på precis fel ögonblick endera dagen och sådana ögonblick brukar man ju inte vilja ha. När man hamnar i den sitsen att det svartnar för ögonen av ren islka och man säger sådant som INTE ska sägas på just det sätt det kommer ut.

    Jag kommer nog få ett sådant ögonblick, något år, vilket som helst, i framtiden. Min svärmor tror ju så mycket och bara hälften eller en liten, liten bråkdel av det stämmer överens med verkliga livet. Fast numera är hon mycket försiktigt i närheten av mig. Hon är ju en hemskans intelligent kvinna (fastän jobbig) så hon har förhoppningsvis begripit att hon ska vara försiktigt kring mig.

  • Fru Hilde

    ÄPV jag stöttar dig helt o fullt ! Bara så du vet det. Det kanske är bra att fokusera på jobbet ett tag. Jag antar att du blir full av frustration över det här med barnlängtan. Har inget att trösta med, för jag har inte varit i din sits, men jag insr ju att det måste vara väldigt jobbigt och ledsamt ibland. Då kan det kanske vara skönt att få rikta in sig på något annat ett tag iallafall?

  • Fru Hilde

    Hej flickor!

    Idag var en helvetesdag... så nu är det iallafall liiiite synd om mig. Bara så ni vet det.... *morrar*

    På mitt jobb avskedades en kill idag. Det fackliga ombudet har ställt som ultimatum att jag inte får "röra en pinal inne i butiken utan att de ska betala skadestånd" Alltså ska jag tydligen sitta still på en stol från klockan åtta till fyra varje jäkla dag Ombudet skulle ju prata med alla anställda. Jag berättade att jag är bebyggelseantikvarie. Alltså jag har totalt sett nästan sex års universitetstudier bakom mig... jag är INTE snickare !!! Ändå trillade tydligen inte poletten ner i ärthjärnan. enligt honom gör vi samma jobb Resultatet är alltså att jag får sitta still på en stol och vara antikvarie, men jag får inte pilla på pinalerna.... finns det någon specialist på sådant här bland er brudar... för jag begriper ärligt talat inte ett jota !!!

  • Fru Hilde

    Ja, jag ska ringa mitt fack i morgon. Idag kände jag mig mest lite lamslagen och väldigt förvånad... sedan ledsen om vartannat.

    Anledningen till trångsyntheten är att de hävdat arbetsbrist som anledning till avskedandet. Detta för att de är för många som kan utföra hans arbetsuppgifter. Däremot har de ju massor av jobb för mig... men de arbetsuppgifterna kan han ju knappast utföra... fast han slår också in varor i kassan... men kundhanteringen är ju en helt annan och det är ju min kompetens och mina goda råd, min spetskompetens som gör att jag får mer kunder och som i sin tur gör att jag slår in varor i kassan. Hans kompetens är att bära dörrar...

Svar på tråden Äntligen fredag del 10