Inlägg från: mammacatta |Visa alla inlägg
  • mammacatta

    Äntligen fredag del 10

    Nej, ingen saft, bara kl[fingrig Ludde.

  • mammacatta

    Jo, sv'ris har en tendens att g;ra exakt tvarsemot vad vi vill, nastan oavsett vad var vilja ar faktiskt. Mobil ska medforas vid alla tidpunkter vid barnvaktande - man skulle kunna tro att jag bad dem slapa pa 30 kilo ved eller nat.

  • mammacatta

    LKSHFAD LKDSFD\;'';[;'[[';;;;;;;;;;
    36543660
    /*-+
    078!@#$%^&*()_++__?,./\]';[:"{:
    "{:

    Jaha, jag har hittat nagra.

  • mammacatta

    Men naturligtvis saknas det tecknen jag behöver för att komma in pa mejlen...

  • mammacatta

    Från mig naturligtvis! *tar på mig lite guddom i förbifarten*


    Cybermamman skrev 2007-09-20 17:53:23 följande:
    Ni är bara bäst ... helt enkelt Vad vore världen utan er. Jättetrist. Snart är det fredag. Igen. Var kommer dom ifrån
  • mammacatta

    Du ANAR inte vilka miffon som kan göra barn!
    En kompis (numera) frågade på allvar vad BVC var. Då fnissade vi lite P å jag. Men han är sån - clueless men snäll. Seriöst: man är 6 år sista gången på BVC, det BORDE man komma ihåg...


    Gable skrev 2007-09-20 12:13:22 följande:
    Men Janos!! Vad gör du uppe 23.09?? Du är nybliven mamma. Du ska sova! Igår var vi på sån där informationsträff för förlossningen/BB på KS. Jag insåg då hur många idioter som befolkar vår värld.100% av kvinnorna var HÖGGRAVIDA. De skulle förmodligen allihopa föda barn inom en 6-veckors period. De hade med sig sina mindre vetande män. En karl (som var över 35 år) frågade, på blodigt allvar, om det var möjligt att bebisen kunde komma ut utan att kvinnan hade en enda värk.Heeeelllooooo??!!??Hur har han lyckats undvika sån basal information under hela hans respektives graviditet?? Det blir ingen förlossning utan värkar!! Varför tror han att alla tjatar om dom där värkarna???Till och med BM var illa dolt spydig i sitt svar tillbaka. Jag tjöt av skratt. De flesta frågorna, som kom från manliga deltagare, var på samma nivå. Hallå!! Pratar dom inte med varandra?? Läser inte män (eller kvinnor för den delen) någonting alls om graviditeten och förlossningar innan det är dags?? Hur kan man missa information på det sättet?? Går man inte till en barnmorska och blir informerad???En kvinna undrade om man skulle ringa till förlossningen redan nu och berätta när man var beräknad... Det var väl bra om de visste det?! MEN HERREGUD!!! De sa bara 5 gånger innan att man ska ringa NÄR VÄRKARNA HAR SATT IGÅNG!! Inte 4 veckor innan!!!!!En annan undrade om man skulle ha med sig sin förlossningsplan när man kom till förlossningen?! Eeeh, nej. Den ska du posta 2 veckor innan och få diarieförd... Mitt husband tyckte efteråt att han, i jämförelse med de som yttrade sig under föreläsningen, hade stenkoll på min graviditet och vad som kan tänkas hända under kommande förlossning. Jag sa till honom att hade han ställt en sån fråga under föreläsningen hade jag sparkat av honom smalbenet Är det bara jag/vi som är överkänsliga eller är folk verkligen så här korkade???
  • mammacatta

    Idag har jag glidit runt på stan i 8759875 timmar för att undvika huset där SB passerar i tid och otid. Det blev lite klurig just idag eftersom P jobbar kväll. (det var liks' därför jag inte var hemma...)
    Hursomhelst: jag fick ta bussen hem och knata uppför berget från helvetet med barn+vagn:50kg och varor för 1500. *stön* När jag närmade mig busshållplatsen, vem går på vägen om inte...*tadaaa* SVÄRBITCHEN.
    Så jag åkte till ändhållplatsen 500m bort och satt där på bussen i 10 minuter och väntade... Sen åkte vi tillbaka och klev av - helt idiotfritt!

  • mammacatta

    Anne har det bra, hon är framme, möbler på plats och hon har interrnätt. Men hon fäjsbokkar. Varje dag faktiskt. Vi petas så jag har blåmärken i sidan.
    *tar för mig av nötterna*
    Jag har en bib santa helena - nån som vill ha en slatt? Har bränt stålas i en hastighet som är mycket imponerande mtp inköpens ringa summor!
    Klassiker: vill ha en sån collagetröja med krage och dragkedja. Finns inte - men jag hittar en fleece för 100 bagis på intersport *tips till andra i trakten* Flera fina färger och bara nu i helgen.
    Så har det varit. Vi köper jeans: 25% rea. Jag handlar till snorisarna: 25% kupong.
    Hela tiden!
    Åkpåsar: halva priset.

    Svårt att göra av med summor då - ändå har vi bränt flera tusingar...

    *spottar ut en nöt*
    VEM har fjuttat i nötter i mitt vin?

    *fiser*
    *har lite brådis till utgången*


    Cybermamman skrev 2007-09-21 18:33:30 följande:
    Äntligen fredag Men jag undrar var apg är Har hon kommit bortlångtbortistanien? Är det någon som vet? Jag lägger ut en lockande sträng med popcorn och så ett glas vin i änden av den. Man vet aldrigmc, du är väl inte ute och åker buss hela kvällen? Dags att kliva av och gå hem.Till er andra som redan är här står fredagsbordet serverat som vanligt i hörnet därborta. Ni kan ju försöka att inte stöka till så hemskt som ni brukar göra Wasabinötterna får inte petas ner i vinglasen för dom andra.Ni kan ju parta ni så ska jag städa en stund (eller se på TV)Avundsjuk på janos som ska åka husvagn och grilla. Vad säger ni, ska vi skramla till en BT-vagn och åka på turné www.gotlandska.se/virtupload/2006/10/14/189-2...
  • mammacatta

    Jag hade fel - anne har INTE internet hemma, hon surfar från jobbet och har ingen tid att gå in här.
    Så jag sa åt henne att komma för hon är saknad.

  • mammacatta

    Ja det är TOOOOTALLY värt varenda smärtpunkt när man sitter där med bäbis i famnen och flinar...

  • mammacatta

    Godmorgon mina små älsklingar!
    Nja, jag fäjsbokkar inte, jag dammsuger.
    Spana in mitt galleri på FL så ser ni varför jag fick både ett hysteriskt anfall OCH ett skrattanfall samtidigt.

  • mammacatta

    Rabiat stämmer väl in på nästan alla.
    Det veeeet ni vääääl?


    Nu ska vi fylla tråden med trevliga sista ord.

  • mammacatta

    Du får förlåta men...
    *skrattar så jag får tårar i ögonen och trillar av stolen*
    Visst är hon trevlig hormonhäxan?
    *frustar*


    Gable skrev 2007-09-27 13:44:18 följande:
    *muttrar* jag börjar tröttna på dom här hormonerna.I går STORTJÖT jag för maken sa att han inte kunde förstå hur bebisar kan få in bröstgården i munnen när de ska amma. Bebisarna var ju så små och bröstgårdarna kan ju vara stora (vi har sett amningsfilm på föräldrakursen).Jag grät och grät och grät. Han tyckte ju att MINA bröstgårdar var groteska!!! Det var ju självklart så han menade och hur i hela h-vete kunde han vara så okänslig mot mig?! Jag tyckte han var en riktig gris. Nu skulle jag ju aldrig mer kunna visa mig naken för honom för jag var ju så ful!!Det tog en bra stund innan jag lugnade ner mig nog mycket för att förstå att han menade inte mig, utan i största allmänhet. Han hade alltid trott att de bara sög på själva bröstvårtan och ingenting mer. Han lär nog aldrig mer lufta såna funderingar i min närhet.Jag börjar bli lite trött på mig själv. När slutar man bete sig så här irrationellt?!
  • mammacatta

    Man ska vara feberfri en dag innan man börjar jobba igen.
    Kroppen kommer kollapsa om man tror att det fungerar som innan direkt efter.

  • mammacatta
    Gable skrev 2007-09-29 18:45:36 följande:
    Om 20 långa dagar...
    *hoppar upp och ner och klappar händerna*
    snaaart snaaart!
  • mammacatta

    Om du vill kan jag fixa en likadan!
    Men min får du INTE! *vaktar den med popcorngevär och wasabibössa*

Svar på tråden Äntligen fredag del 10