Inlägg från: mammacatta |Visa alla inlägg
  • mammacatta

    Äntligen fredag del 10

    äntligen på väg skrev 2007-09-09 20:40:03 följande:


    Jag ligger nog efter i antal inlägg: 1135 ...
    Liten men naggande god!
  • mammacatta

    Men tillsägelser får man hela tiden, det är varningarna man håller rätt på...
    Najs förresten att lyckas få till att vara nasse när du är jude!
    Fru Hilde skrev 2007-09-10 21:57:47 följande:


    heja Snyggve och snyggves mamma och pappa !!! Nu kom jag just på nåt. det jag fick en varning för ungefär samtidigt som ni andra fick det. det var nog en religionsdiskussion där jag var för OT och skrev något som gissningsvis tolkades som negativt gentemot judar Jag skrev att det var svårt att vara jude... men glömde skriva att jag nog var en lite av en sådan själv... hmmm skulle nyanserat mig mer än jag gjorde... resultatet var att jag fick en liten tillsägelse har jag för mig.
  • mammacatta

    Snyggve är ett fint namn på en bäbis - håll kvar det!

    Du och jag är SÅ olika janos så det FINNS inte - jag skulle (och gjorde om jag inte minns fel) sparkat ut mina släktingar med buller och bång om de fick för sig att campa här mitt i förlossningstider!

  • mammacatta

    *klipper in vad jag skrev på ett annat ställe*

    Hursomhelst så fick jag världens chockbesked nu.
    Jag har haft det lite hejjigt med min akassa, de är lite... off. Jag hade dagar, fick fler och lite pengar(en klump) men skulle betala tillbaka en stor summa(lika stor klump). Jag överklagade naturligtvis *fniss* och behold: de tar mina dagar och ger mig MER pengar. Det betyder att jag inte har så mycket som en vecka kvar och är därmed hänvisad till amv och deras IQ-befriande sysselsättningar.

    Jaja.
    Jag KOMMER att få jobb, det är bara en tidsfråga. jag står på tröskeln till att få långa vik hela tiden, styper förmodligen på att jag bara hatar Reggio Emilia...

  • mammacatta
    Cybermamman skrev 2007-09-11 21:37:34 följande:
    hej janos, ja det blev en riktig nostalgitripp. Kom att tänka på att vi har galleri nu så då kan man ju lägga in lite bilder. Jag älskar min väska, du kommer oxå att göra det ... men som Snyggve, så snygg är den inte
    Men har du gjort det då?

    *smyger iväg för att snoka lite*
  • mammacatta

    Förstog jag väl - inga bilder där inte...

    Du är för hemlig helt enkelt.

Svar på tråden Äntligen fredag del 10