Inlägg från: MissPhoenix |Visa alla inlägg
  • MissPhoenix

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    fredag - det är nog helt klart det utländska temperamentet. Jag har fått en STOOOR dos av min pappas italienska temperament och det lyser igenom allt. Jag kan bli lika upprörd över att ett tv-program utgått, någon varit dum eller över orättvisorna i världen.

  • MissPhoenix

    Linum - precis så hade jag velat ha det - med en tårta till oss och bakelser till alla andra. men som sagt - jag röstades ned.

  • MissPhoenix
    Nu lämnar jag er för en stund - hoppas att jag kan titta in i eftermiddag. Men, om en stund kommer chefen och tills dess har jag tonvis med saker att göra.

    Har sökt ett jobb till, som säljare för matrix. Har jobbat för dom i 6 år så håll tummarna för mig! Har även fått en fd säljare för matrix (som jobbat där i 30 år) som referens då vi har klickat pånågot sätt. Han och jag har något konstigt band emellan oss trots att han är äldre än min pappa. Kanske ska tillägga för er som inte vet att matrix är ett hårvårdsmärke som ligger under l'oreal.
  • MissPhoenix

    Gooooodmorgon tjejer!!

    Varför är jag alltid sist in här?`?? idag är det "kort" dag, jobbar bara till kl 17

    Jag vet fortfarande inte om jag hinner till vigseln, men om jag gör det så tar jag min egen lovetaxi... Min kusins bröllopsfest börjar ju kl 17...

    Shit, måste lägga på mer parekring. snart tillbaka!

  • MissPhoenix

    Tillbaka.... det var fullt på 3kr parkering idag p.g.a alla partille cup bilar så jag fick ta dyringparkering men hade varken bensin kort eller tillräckligt med mynt med mig...

    Hos oss är det lugnt igen Nu är allt som vanligt förrutom den lilla detaljen att jag inte har någon ring längre. men, om vi inte hittar den snart lovade J att köpa en ny Han blev inte så arg över det som jag trodde, han skrattade mest åt det. igår kollade vi på film; The last King of Scotland.
    Riktigt bra faktiskt....!!

  • MissPhoenix

    Fredag: Vad skönt!!! Vi håller som bäst på med dom sista placeringskorten. Har ungefär 5 kvar men vet inte när jag ska få tid till att göra dom...

    Vigsel programmet är klart och ska bara tryckas ut...

  • MissPhoenix

    Är det bara jag och J som hoppat över det här med festhäften helt?? jag har ingen ork över till det också kan jag villigt erkänna och vet att jag om ungefär 1,5 vecka kommer att få för mig att ha ett jag med..... Men jag vet inte ens vad man har i dom...

  • MissPhoenix

    nickes - hålla tummarna? och försöka ringa igen.....

  • MissPhoenix

    Bauti: det är nog en biverkning. Just nu är jag vröööööölhungrig! Äter ju allt som oftast frukost på jobbet men idag käkade jag hemma vid halv åtta med lilleman och nu är jag tooookhungrig. Tänker bara på mat men har fått en extrem beslutsångest!!!!!

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4