Inlägg från: MissPhoenix |Visa alla inlägg
  • MissPhoenix

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Carma - HEJ HEJ!!

    Man (JAG) vill ju bara att det ska bli så bra som möjligt. För när vi väl är där kan vi ju inte göra något åt det.....

  • MissPhoenix

    tezz- inte jag heller, kontrollfreak som jag är.
    Ha en bra kväll tezz - och bit dig i tungan om han är för grinig!

  • MissPhoenix

    TÄnkte säga vad skönt men det är fel ord, men det är skönt att folk är lika trötta och förvirrade som jag är just nu.

    Tittar bara in en snabbis för jag har tokmycket att göra. Igår urartade allt trött tjafs till hiroshima.. Värsta atombomben släpptes hemma och dramaqueen som jag är så åkte ringen av och nu kan jag inte hitta den.
    Ja, igår skulle vi flytta isär och allt möjligt (men - det gör vi en gång i halvåret ).... Så ringen åkte av - 2 timmar senare så är vi ihop igen och älskar varandra och komemr inte ens ihåg varför vi bråkade.
    Tror att det började med mitt hitler schema till servitrisrna som sen urartade.........

    Så idag sitter jag här och vill bara hem.... Hem hem hem (och se om jag kan hitta ringen igen - vill inte riktigt tala om det för J...)

  • MissPhoenix

    Måla balkongräcke och umgås med svärmor.... tja - roligare kunder nog jag ha haft. Min svärmor har varit hemma hos oss varje dag hela veckan eftersom att hon passar M för att dagis stängt....MEN, hon städar hela tiden. Helt okej om hon vill ta disken och dammsuga men när hon börjat flytta omkring saker, lägga pådukar och sortera mina papper blir jag skogstokig!! Sa till henne igår morse så vi får se hur det är nu när jag kommer hem.

  • MissPhoenix

    önskar också att jag kunde jobba hemifrån har sökt ett nytt jobb - Björ Axén ska fortsätta på sitt s.k Urban koncept som dom har på Åhlens City, sthlm här i gbg så jag sökte det. Är egentligen rätt less på frisör jobb men det är säkerligen bättre än detta.

    Vill ha ett vanligt hederligt 7-16 jobb med lunch mellan 11-12 som alla andra....

  • MissPhoenix

    Förresten - såg på min husguru Martha Stewart i morse på tv- det var bröllopsspecial med allt som hör till.
    Vääääldigt intressant men också EXTREMT amerikanskt!!! Fast, lite tips och idéer fick jag väl måste jag erkänna. Dock bara 3 veckor kvar så jag vet inte om jag hinner......

  • MissPhoenix

    Puman - japp världens mega fight! Händer ungefär var 8:e mån - och båda vet att om två timmar så har vi glömt allt men just i det ögonblicket när vi är arga så flyger den av och på hela tiden Mest av....
    Båda är envisa och intensiva som tusan att leva med och ganska dramatiska...
    (jag är ju en skorpion)

    Tipsen var ganska så många men bl.a gjorde dom tårtor i miniatyr format som de gav till varje gäst istället för en stor tårta. Typ som en bakelse. Jättesött och det hade jag gärna velat ha..Jag var ju för bakelser istället för tårta men blev nedröstad hemma.

  • MissPhoenix

    kanske ska tilägga att fighten hemma inte blev bättre av att gammalt ex ringde mitt uppe i allt och "ville ses"... Händer fortfarande att han vill ses men det har aldrig hänt att vi gjort det....

    Det, gjorde inte saken bättre!

  • MissPhoenix

    fredag - japp, tur är väl det
    Eftersom vi båda är som vi är, tror jag att vi behöver dessa urladdningarna. Till vardags gnäller vi extremt lite på varandra. Men, dock ser vi alltid till att vår son sover eller inte är där och att aldrig gräla så att han behöver höra eller vakna upp till det. Och vi ser alltid till så att han inte hamnar i mitten. Honom grälar vi aldrig om.

  • MissPhoenix

    Linum- det är konstigt egentligen. Att man säger ganska elaka saker till varandra fastän det är personen man älskar mest av allt i hela världen och inte skulle vilja byta mot någon annan. För jag vet att jag iaf, inte menar allt det jag säger och när det kommer till kritan så kan jag vara ganska så rå och kall och låtsas som om jag inte bryr mig fastän jag storbölar inombords. Dessutom finns det ju inget värre än att gräla med någon som svara tyket. Då blir iaf jag skogstokig.

    Och vi försöker att inte lägga oss osams heller - dom få gångerna vi gjort det har ingen av oss sovit något vidare.

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4