• Linum
    Äldre 25 Jun 13:46
    1094847 visningar
    7658 svar
    7658
    1094847

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Den berömda gamla tråden tillbaka i samma tappning som innan!

  • Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4
  • Carma0­7
    Äldre 23 Sep 12:47

    Det är vad jag också ska ge mig på. Har två äppelträd att klippa och björnbärsbuskarna. Men det är riktigt roligt. Man får ta sig i kragen så man inte klipper för mycket. Ska kolla hur resten av äpplena mår på trädet. Har för mig att vi lämnade några kvar för de var inte mogn då.

  • Carma0­7
    Äldre 23 Sep 12:49

    Förhoppningsvis så får jag mitt nya körkort i veckan. Men det ser ut som om att jag får ringa banken för ett nytt kort. Roligt egentligen, de ändrar namnet automatiskt och då borde de väl förstå att man också behöver ett nytt kort?

    Teatime!! Det blev en långsam frukost idag med en tjock lördagstidning att läsa.

  • Frujj
    Äldre 23 Sep 13:46

    Halloj vad härligt detlåter med trädgårdsarbete. Perfekt dag för det idag! Själv spenderar jag tid framför datorn för att försöka hitta en beg bilbarnstol att ha i "andrabilen". De verkar gå som smör i solsken på blocket.

    Håller på o städar o grejar oxå, ska göra tackkort o har massor med småsaker som behöver göras klart. Vad bra det hade varit om man hade haft en veckas greja-hemma-inför-hösten semester...

  • Frujj
    Äldre 23 Sep 13:47

    Jag skrev ett jättelångt inlägg förut om en köpa-på-blocket-händelse förut men det försvann *morr*
    Får maila det vid tillfälle senare.

  • Ab fab
    Äldre 23 Sep 14:18

    fast skönt att de inte automatiskt byter kort- har man inget ID kort blir det ju svårt att använda det

    cyckeltur i kvarteret, kaffe i solen. En bra söndag

  • Frujj
    Äldre 23 Sep 14:21

    Ang kort, så hittills har jag bara märkt att det är IKEA som automatiskt skickar ut nytt kort. Alla andra ställen har jag fått ringa och beställa. Bensinkort, ica, coop, bank osv...

  • Carma0­7
    Äldre 23 Sep 17:56

    Mycket arbete i trädgården och en liten skörd äpplen till. Tur var det eftersom jag fick slänga de som jag inte hade hunnit göra något åt innan. Och en lite upptäckt i trädgården, vi har smultron. Stod inne bakom några risbuskar och det var bara ett smultron som var nästan moget. Resten var bara små, små gröna kart. Det är bara en liten planta, men funderar på att se hur de klarar sig om jag flyttar dem. Spännande trädgård.

    Måste erkänna att jag känner mig trött och lite mör nu. Fikar på en apelsin och en kopp te innan resten av söndagsarbete väntar. Blir så sur på vår nya box. Tänkte fika framför tv:n, men det blir ingen bild. *arrggghh*

    Abbe: Har ni problem med er nya box och era nya kanaler?

    Ang nya kort, så blir det till att ringa runt när nya körkortet har kommit.

  • Ab fab
    Äldre 23 Sep 17:59

    vår box fungerar jättebra. den behöver lite kärlek men sen funkar den. däremot datorn har fått sig stora anfallet. antingen är den olycklig i bildskärmen eller så håller den på att dö.

  • Carma0­7
    Äldre 23 Sep 18:40

    Abbe: Vad ger du din box för slags kärlek. Jag har följt anvisningarna och dragit ut sladden och satt i igen, dragit ur antennsladden och tillbaka igen och även bytt till nyladdade batterier i kontrollen utifall. Jag är ju inte så teknisk och vet inte mer vad jag skulle kunna hitta på.

  • Ab fab
    Äldre 23 Sep 18:42

    stäner av o sätter på, drar ut kortet. eller så svär jsg åt den
    när den varit riktigt kinkig så har jag dragit ut anslutningskabeln- nån gång lyste den inte grönt men efter urdragning började den igen

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4