• Carma07

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Är det någon mer än jag som har hotmail? Min mail ser helt konstig ut.

    Vart är alla idag? Känner mig alldeles ensam.

  • Carma07

    Linum: Jag är så glad för din skull. Och det låter som om det inte kunde komma mer lägligt. Vad skönt med lite extra ledigt runt bröllopet. Är du pirrig inför lördagen?

  • Carma07

    Nu ska jag ner i "verkstan" och jobba lite. Vi ses förhoppningsvis senare.

  • Carma07

    Nu är jag snart på gång hem. *jippie* Ha en trevlig helg alla. Kanske vi ses här under helgen.

  • Carma07

    Godkväll i stugan

    Det har varit en bra helg. I fredags kom ett par vänner som hade fått ett uppdrag på bröllopet att ordna en filmkväll för oss i september. De kom med kex, ost, öl och snacks och så hyrde vi film. Himla mysigt.

    Lördagen tillbringade vi mestadels i trädgården med att kapa träd. Skitkul att såga grenar. Man får verkligen hejda sig så man inte tar för mycket. Nästan svårt att sluta. På kvällen blev det ett värmande bad och lite fixande i vårt nya arbets/pysselrum.

    Idag har vi varit iväg och köpt en dator till så vi slipper bråka om den som är. Och det är den jag "provkör" nu. Och BT funkar alldeles utmärkt.

    Bauti: Hoppas det ordnar sig med hyresgäst till din lägenhet.

    Linum: Nyfiken på hur din lördag har varit.

  • Carma07

    MissP: Jag hoppas verkligen att det ordnar sig med nytt jobb för dig snart. Inte roligt att behöva känna som du gör när man ska till jobbet.

  • Carma07

    Linum: Jag förstår att du blev arg. Tillhör skaran som inte är så road av sådana skämt även om de kanske är roliga. Men det är inte så många lördagar kvar att välja på. Klarade M silvergrodan?

  • Carma07

    Godmorgon

    Tillbaka till jobbet och det känns urtrist. Jag vill ju vara hemma och greja när det finns så himla mycket roligt att göra. Klippa buskar och träd, inreda klart vårt arbets/pysselrum och fixa klart med min dator. Jag har ju en alledeles egen numer. Och dessutom har jag fortfarande äpplen kvar som väntar på mig. Det ska ju regna idag, så då blir det väl en perfekt dag för äpplen.

    Kommer att bli en del jobb idag och kommer inte ha tid mer er idag. Hoppas jag hinner kika in emellanåt och kolla hur ni har det.

  • Carma07

    Abbe: Jag har gott om äpplen kvar, men tar gärna receptet på chutneyen. Har inte gjort något sådant innan. Har hittat något recept, men kan vara kul med lite olika.

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4