• Carma07

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Abbe: Du klickar på den lilla ikonen i rutan längst upp till höger så ska du komma dit.

  • Carma07

    Hej Vanadis. Nides har inte dykt upp här ännu efter bröllopet. Du får hålla utkik eller kolla om du hittar henne bland medlemmar och skicka ett meddelande till hennes inkorg eller gästbok.

  • Carma07

    Godmorgon

    Igår var vi på Ikea och shoppade möbler. Vi köpte två skrivbord så vi får vårt arbets/pysselrum som vi vill ha. Det tog lite tid eftersom vi inte använde alla våra hjärnceller innan vi åkte iväg. Vi åkte tidigare från jobbet för att slippa värsta trafiken och vile komma hem i hyfsad tid. Men vi hade så bråttom iväg och så shoppingsugna att vi inte hade ens den minsta tanke på huruvida möblerna skulle gå in i bilen eller inte. Vilket de naturligtvis inte gjorde. Jag fick vänta där med grejerna i 1½ timme medans mannen åkte och hämtade bussen från jobbet. Burrr, det var kallt. Men fint blev det och värt allt ändå. Nu ska vi köpa en till dator bara så vi slipper slåss om den som är.

    Abbe: Nyfiken på bilderna och hoppas några kommer upp på bloggen snart.

    Vi har redan fått de tre kort som skickade på framkallning. Vi har valt vilket vi vill ha som tackkort, så nu är det bara att sätta igång.

  • Carma07

    Puman: Själva omslaget till tackkorten kommer jag att göra själv. Det vi har valt ut är vilket foto vi ska skicka med. Det blir en utomhusbild från kyrkan.

  • Carma07

    Fredag: Du måste först starta ett nytt konto och sedan gå till startsidan och klicka dig vidare på "nr 2" där du uppdaterar till ditt gamla konto.

    Puman: Det kommer att bli ett dubbelvikt kort. Då kan man sätta kortet på ena sidan och skriva texten på den andra.

  • Carma07

    abbe: Ja, jätteskönt att få ordning på det rummet. Det gör att vi även kan börja på gästrummet nu när datorn är borta därifrån. Nu har vi två skrivbord över. Fast det ena är det som min pappa hade när han var liten, så det har jag tänkt att göra iordning lite så får det vara i rummet nere i källaren eller nått.

  • Carma07

    Abbe: Ja, även om vi är väldigt tacksamma för alla möbler, lampor och gardiner som de lämnade kvar till oss så känns det inte riktigt som våra grejer ändå. Även om gardinerna är fina. Kanske har vi kommit lite mer iordning tills vi kan ha vår tackfest för bröllopshjälpredorna.

  • Carma07

    Fredag: Har upptäckt att det inte är alltid som smileysen funkar. Det kommer väl med tiden.

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4