• Carma07

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Kollade in nides sida här på bt och vigseln är 1600!!! OBS!!! Så ni inte missar det.

  • Carma07

    bauti: De är verkligen ursnygga.

    Kollade in Nides hemsida också, men hittar ingen tid där. Har för mig hon sa 1630, men dumt att chansa om det står 1600 på hennes sida här. Bättre att vänta där då.

  • Carma07

    Godmorgon

    Skönt med sovmorgon fastän jag inte tänkt att sova så här länge.

    Jättefina bilder på Nides. Tycker de var så vackra!!

    Håller med bauti om en fika innan Linums bröllop. Den är ju så långt bort.

    Abbe: Varsågod. Det blir äppelmassorgöraverkstad hemma i mitt kök idag också. När ska vi åka och kasta flyttgröt på Nibla?

  • Carma07

    Var och kollade på korten igår. Det var riktigt roligt. Det var många dubbletter som vi redan visste och en hel del med fåniga miner. Men jag gillar sådana kort så hon får inte slänga dem för mig. Jag vill ha alla kort sedan hon är nöjd med det som hon vill fixa. Vi gjorde iordning tre kort och skickade på framkallning för att välja vilket vi ska ha som tackkort.

    Dessutom fick jag för första gången även se korten från möhippan. De 200 bilderna fick jag iaf med mig hem på skiva. Tänkte välja ut några och lägga upp på vår googlegrupp.

  • Carma07

    bauti: Det är oftast de misslyckade korten som berättar något om bilden. Jag längtar också tills jag får tillgång till alla korten. Hon ville inte ens släppa de misslyckade korten till mig innan hon har fixat med skärpa och ljus. Och det är ju hennes arbete som ska visas sedan så jag förstår henne. Hon ska också vara nöjd med korten tycker jag.

    Nu ska jag kolla in Kajsa när hon hoppar höjd. Vi kanske ses mer sedan.

  • Carma07

    Bauti: Jag lyckades inte med det. Jag fick lägga till Fru framför. Jag försökte att logga in med gamla uppgifter också, men det hjälpte inte.

    Vilken rolig och passande bild. blubb blubb

  • Carma07

    Aha, nu fattade jag också. Men jag tyckte nog Fru Carma var trevligare så jag funderar på att byta tillbaka.

  • Carma07

    Och det kunde jag inte göra förrän om tre månader. Jaja, då får det bli som det är.

  • Carma07

    Godmorgon

    Hade ju inget socker hemma när jag startade upp mostillverkningen. Det blev att jag testade att styckfrysa äppelbitar så får jag fortsätta idag. Istället började jag ordna med vardagsrummet så det ser vettigt ut någon gång. De små förändringarna gjorde jättemycket och äntligen börjar det se ut som ett rum.

  • Carma07

    Linum: Åhhh, vad roligt!!!! Stort grattis!!! Det var glädjande nyheter.

    Abbe: Tackar. Vi är så nöjda med huset och stortrivs. Framför allt är vi glada över att det är så fräscht och att man inte måste göra något innan man har tid och pengar. Badrummet är vi nog extra nöjda med. Näst efter att gifta oss så är husköpet det bästa som vi gjort!!

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4