• Linum

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Det är möjligtvis ingen som har dansbandsmusik hemma? Typ gamla godingar som SvenIngvars och Vikingarna?

  • Linum

    M får provköra från Majorna och hem... det ösregnar ju ute, så han kommer nog att bli alldeles lycklig..

  • Linum

    Addiz: Jag har också kontrollbehov, men å andra sidan misslyckas jag sällan heller. Blir alltid retad för att jag skriver listor och bockar av. Min syster är expert på att reta mig för det... Men å andra sidan skiljer vi oss på den punkten att jag a. nästan aldrig kommer för sent (vilket hon alltid gör) b. extremt sällan glömmer något...

  • Linum

    Någon som är bra på alkoholfria viner/öl? Har några gravida stackare på festen... Sutter Free har jag hört ska vara bra som vitt vin. Något öl som är bra?

  • Linum

    bauti: Tyvärr...

    Jag hittade sjalar till mig och min tärna igår. Var på Esprit och inhandlade en vit och en ljusare brun. Skitsnyggt! Vet inte vem som ska ha vad, men vi får väl slåss om det...

    Det är jättemånga av våra gäster som ska bo på Scandic Mölndal! Skitkul! Ska bli trevligt att äta frukost med alla dagen efter.

  • Linum

    bauti: det är ju bara att låta bli att ta höger upp till er så kan du rulla hela vägen till hotellet

  • Linum

    M ska till Tyskland och köpa dricka i helgen. Vi kommer att hålla oss till vodka, bacardi razz och gin som grund. Sedan blir det 2 olika sorters öl, två olika sorters cider, tre olika whiskysorter och givetvis vinet som blir över från middagen.

    Ska fundera på blanddricka också. Plastglas är väl det allra bästa? Drinkpinnar och sugrör är inhandlade redan.

    Ni får nog dessvärre stå i köket och blanda, för bardisken verkar vara borta. Det finns en lucka ut i lokalen, så det blir nog ganska bra ändå. Jag ska fundera på hur vi ska dekorera så att baren verkligen syns.

  • Linum

    bauti: Hade du tänkt rymma eller?

    Jag skickar en lista på drickan när vi kommit på vad vi ska ha.

  • Linum

    Vi provkörde vår moped idag. In till stan och hämtade min ring. Den är sååååååååå snygg! Blingblingig så att det räcker till 2 pers! Är så himla nöjd

    Nibla: Vad härligt att du trivs på ditt nya jobb! Jag hoppas att det bir så för mig också när jag börjar. Min nya chef ringde igår och var lagom snurrig (underbart!). Han hade beställt en pc till mig, när det var en mac jag skulle ha... Ska börja med en veckas kurs i Habo (var ligger det?!!) och introduktion i alla databaser. Ska bli jättekul! Men först semester, bröllop och semester igen.

    *godnattpussar på alla flickorna*

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4