Inlägg från: MissPhoenix |Visa alla inlägg
  • MissPhoenix

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    hej hej!

    Tittar in här en sväng - är hemma hos min bror så jag passade på att låna datorn!

    På jobbet är det fullkommligt katastrofalt och jag får ont i magen varje gång jag ens tänker på det. Känns inte bra och jag hoppas på att komma därifrån så fort som möjligt.

    Veckan som kommer ska bli rolig, har massiv med projekt.
    Måndag är det föräldrarmöte på dagis, tis BT-fika!!! , ons är jag heeeeel ledig och lilleman fyller år så det kommer lite folk på kvällen, tors är det kurs med massa hippa londonfrisörer på Storan och det ser jag fram emot. Champagne, snittar och annan lyx Och sen, sen är det fredag igen!

    Annars känns det sååå sjukt att min lille grabb fyller 2-år... 2 år, tiden har gått så ruskigt fort!

    För övrigt så saknar jag er i massor!!!!
    Kram på er

  • MissPhoenix

    tittar in och säger hej - kommer tillbaka i eftermiddag. Kram på er

  • MissPhoenix

    Carma - vet inte ännu.... får reda på det ikväll så håll tummarna.

  • MissPhoenix

    abbe - det är helt ok. Tror att vi alla mer eller mindre haft en stressig sensommar av div olika anledningar Och alla har vi haft bröllop i tankarna. Några har det fortfarande.

    Idag är det iaf lugnt på jobbet - brattis och big boss är i köpenhamn så det är skönt o slippa dom.

  • MissPhoenix

    abbe - tack! Det värmer. Just nu känns det som om all kraft och energi går åt till att motivera mig att vara här och jag ångrar så att jag tog detta jobbet. Tyvärr går det ut över J och lilleman och det är inte heller schysst. Att jag är på dåligt humör på söndagarna bara för att jag inte vill gå till jobbet.
    Samtidigt är det så jobbigt att byta jobb eftersom det känns som om jag börjar om på 0 varje gång. men jag söker med ljus och lykta och hoppas på att kunna säga upp mig snarast - helst innan den 20sep då det är sista dagen för honom att säga upp mig.

  • MissPhoenix

    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh!!!

    nu gör jag mitt sista försök - har skrivit tre inlägg för att svara till fredag men ingen kom med Fattar inte varför det inte funkar... *muttrar*

  • MissPhoenix

    aaah, finns det en fotoautomat vid stationen? Jag har fortfarande inte tagit något foto *skäms* och det är över en månad sen min namnändring gick igenom. Dock börjar jag vänja mig vid att kalla mig N.B men häromsisten när jag var hos läkaren fick dom ropa upp mig som N.B 3gånger innan jag fattade att det var jag .....

  • MissPhoenix

    Förresten, jag jobbar ju till kl 19 imorgon så jag kommer då och hoppas på att ni är kvar. Men, känner jag er rätt så är ni det ?

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4