• Carma07

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Godmorgon

    Tezz: Nu är ni på väg. Spännande!!

    Nides: Vilken tid är det på lördag?

  • Carma07

    Linum: Jag har inga ljusstakar, men en hel drös med små ljuslyktor ni kan få låna. Nu glömde jag ju visa dig i lördags. Om jag kommer ihåg kan jag fota ikväll och lägga upp på vår blogg.

    Någon som känner till Malins Skafferi? Är det lätt att parkera där borta? Är ingen hejare på det om det är jättekrångligt. Då tar jag hellre bussen och spårvagn bort tror jag.

  • Carma07

    lykke: Ev samåkning låter bra. Vi kan höras av om det imorgon eller lördag förmiddag.

  • Carma07

    God kväll

    Vilken fart det har varit på er ikväll. Själv somnade jag i soffan när jag låg och väntade på att få se hur vädret skulle bli för Nides. Hann ju inte se, men håller tummarna stenhårt. Ser fram emot er vigsel på lördag.

    Nickes: Tack för tipset. Får kanske ta en vända dit under helgen.

    Linum: Har lagt upp en bild på vår blogg med ljuslyktorna som jag har hemma. Du kan låna dem om du vill.

  • Carma07

    Nickes: Såg att de även har glasburkar på Ikea och lite bättre burkar än vad jag har för ändamålet. Får nog åka en vända imorgon efter jobbet. Då kan jag kanske även kika lite efter vad vi ska köpa för våra presentkort vi har fått.

  • Carma07

    Godmorgon

    lykke: Skulle också vilja vara hemma och kura och dona. Ur det perspektivet så är det riktigt mysväder. Men jag håller tummarna hårt att det vänder till imorgon.

    Vilka mysiga presenter ni har gett varandra. Vi gav inga morgongåvor till varandra utan åkte till Varberg och valde varsin behandling istället. Tror vi var i större behov av det.

  • Carma07

    lykke: Det låter himla roligt med en egen vinrad. En av mina vänner kommer från en familj med egen vingård. Kanske ska höra vad det kostar att hyra in sig på en buske eller nått.

  • Carma07

    Linum: Om du hinner vakna innan vi har snattrat iväg en massa sidor så kom jag på att jag har ännu en sort med lyktor i klart glas. De är ganska lika de andra fast kanske något större. De använde vi med lite stenar och ljus i. Tror det är 12 st utav dem. Jag fotar och lägger upp bild på dem också så kan du se.

  • Carma07

    lykke: Kanske även säga några snälla ord och klappa lite på dem.

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4