• Addiz

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Nides: hur går det för dig? Jag har inte sett dig på jääättelänge juh?

  • Addiz

    Puman: vad skönt! Jag satt igår kväll och räknade på allt papper, band etc som vi ska köpa. Designen på trycksakerna är iaf färdig, till ca 99 %, och jag har snart handlat allt jag behöver också, så snart kan jag också sätta igång =)

    Carma: vad roligt med "sångmöte"! Ska kolla Arkivet! Vet också att det finns nån slags (amerikansk) webshop där man kan beställa stämplar, men kommer inte ihåg vilken. Det ska finnas nåt svenskt ställe också, i typ Småland, varifrån man kan beställa stämplar...

  • Addiz

    Puman: ja, äntligen. Har fokuserat jättemycket på inbjudan bara tidigare, och nu har jag äntligen sett över placeringskort, gästpresenter, festhäfte och tackkort. Så nu ska nog hela paketet vara färdigt =)

    Carma: tack! Ja, de blir så som jag har visat förut, kanske med nån justering. Måste bara fundera på hur jag ska göra med inlagan (informationsbladet). Hade tänkt ha grått papper som "ficka" och inlagan i det vinröda pappret, men det verkar inte som om det går att skriva ut bra med laser på det röda pappret, och det är för tjockt för att köra igenom vår (och jobbets) bläckstråle... Men funderar på att skriva infobladet på transaparent frostat papper, och lägga det i ett vinrött omslag, i den gråa fickan... måste testa hemma och se hur det blir.

  • Addiz

    Linum: Aha, lite samma problem som vi har, papper som eg är för tjockt för att man ska kunna ha det i skrivaren...

  • Addiz

    Carma: om du behöver nåt till "Det vackraste" så har jag det, fast hemma. Kan scanna in det och maila dig när jag kommer hem i em?!?!
    Har fax i vår skrivare hemmja också, men den har jag inte koppalt in, vet inte riktigt hur man gör *skäms*

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4