• TezzAmore

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Jisses! En kollega kom till mig nu och frågade om jag kunde kuvertera 1700 (!!!) st. brev åt honom! Jag sa till honom att jag inte hinner, för vi gifter oss nästa vecka och jag håller på att planerar för fullt allt som ska göras och dessutom så kommer det en tjej till för uppläring på måndag och tisdag och då hinner jag ju inte jobba med annat och sen är jag här för att avsluta allt på onsdagen och sen går jag på semester!

    Kände mig lite dum efteråt, att jag faktiskt sa till honom att jag inte skulle hinna göra så mycket pga. att jag sitter med en del privata grejer, men jag fick lite panik! Skulle jag kuvertera 1700 st kuvert så skulle jag inte ha annat att göra resten av veckan!!!

  • TezzAmore

    God morgon tjejer! *kramar om alla*

    Addiz: Har för mig att jag frågat förrut, men har glömt bort ditt svar! *blubb* Kan man använda sina elgrejer i NY? Som tex. hårtork och mobilladdare? Jag vet att man måste ha en väggadapter, men behöver man även en omvandlare då de använder annat voltantal där?

    *puss på nosen på alla mina söta BTvänner!*

    Idag är jag fortf. glad! Känns skönt efter så mycket deppighet! Carma, du hade rätt! Jag behövde hippan! *fniss*

  • TezzAmore

    Puman: Koll? Nä, inte riktigt, men ändå något mer än för en vecka sen! Jag går omkring och myser fortf. efter den roliga möhippan! Vi var inte så många och gjorde inte så mycket, men jag är ändå så glad och tacksam att de som kunde vara med lagt ner sån tid på att göra så personliga grejer!

  • TezzAmore

    Nä, nu måste jag jobba undan litegrann så att jag hinner bröllopsplanera sen.

    Den där kollegan kom idag igen och tjatade litegrann på mig om de där 1700 breven som skulle ordnas... *suckar djupt* VARFÖR komma min sista vecka? Det är inte sjysst...

    Ja,ja! Jag kikar in här under dagen! Annars får jag abstinens!

  • TezzAmore

    En snabb fråga helt OT, varför får man så jä*la ont i korsryggen när man får mens??? *oaaaoooojooooh* *muttrar* Det blir ju för tusan bara värre och värre för varje år... *muttrar igen* Va har korsryggen med livmodern att göra? Nån som vet?

  • TezzAmore

    Hej förresten, Freda! Jag är igentligen inte här, jag måste jobba! *fniss*

  • TezzAmore

    Så, nu kom han med alla förbaskade breven...

    1700 papper som ska vikas och sedan stoppas i kuvert...

    *skriker* JAG HAR INTE TIDD!!!!!!

  • TezzAmore

    Puman: Igentligen hinner jag nog inte göra nån, för all tid som blivit över efter ordinarie arbetsuppgifter har gått åt till bröllopsgrejer och nu när det är slutklämmen så har jag igentligen inte tid till nått extra alls! Nästa vecka kommer jag ju inte hinna fixa med nått på dagtid för jag ska ju ha en tjej på upplärning... *suckar*

    Jag är inte så glad längre... nu börjar stressen komma krypande... *suckar igen*

    Freda: Sitt du där och ta det lugnt! Det förtjänar du som nygift!

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4