• TezzAmore

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Puman: Det känns som att jag har tusen checklistor att göra.. *puh* måste försöka bringa ordning i kaoset. Vet inte riktigt var jag ska börja... Vi gifter oss i Lundby Gamla Kyrka!

    Nides: Var tog den där 1500 kronors buketten som du skulle beställa vägen nåstans? *ler retsamt*

  • TezzAmore

    Nides: Åk och prata med dom på samma ställe som mig, bara för att kolla vad du får för pris och känsla. Ha gärna med dig klara och tydliga bilder på vad du gillar och inte gillar...

    Lustigt hur det kan skillja så ruggigt från ställe till ställe!

  • TezzAmore

    Puman: Du är för gullig! Jag måste först börja med att göra en lista på allt jag ska göra, sen är det nog lugnt! Haha!

    Fast jag måste säga att jag är mer lugn nu, för nu vet jag att jag kan spendera all tid som är kvar på planeringen och behöver inte fundera på hippan eller svensexan. Dessutom är jag fortf. väldigt glad efter lördagens bravader och jag går omkring och småler!

  • TezzAmore

    Hmm... ska man fota bara i färg eller svartvita kort också?

  • TezzAmore

    Hahahaha! Håller på att kolla igenom fotografers hemsidor så att jag bättre vet vilken stil vi ska ha på korten. Så är det ett par som sitter på knä vid altaret och under brudens skor så är det ditritat 2 frågetecken! Hahahaha!

    En kompis berättade nämligen att en som hon kände hade råkat ut för nått liknande. Brudgummen hade köpt nya skor till bröllopet på rea och gissa vad, han hade glömt att ta bort dom och kom självklart på det när de stod framme vid altaret! Han minns ingenting från bröllopet för han tänkte bara på de där orangea lapparna under skorna! Hahahah!

  • TezzAmore

    Hehe! Får se hur lång min lista blir sen när jag satt ihop den!

  • TezzAmore

    Fasen, tänkte köpa nått litet till bestman, men kan inte komma på något! Nån som har nått bra tips???

  • TezzAmore

    Slipsar går inte. Han hyr froackcoat. Vin dricker han inte... funderade på en flaska whisky, men det känns inte riktigt hundra. Mer som en nödpresent, hehe! Tjejerna får varsitt armband, en flaska whisky känns inte så personligt.

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4