• Addiz

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Hej på er alla!

    Nu har jag läst igenom iaf alla inlägg i den nya tråden... *puh* (dock inte slutet på den gamla)

    Ang tiara så funderar jag också på att göra en egen, alt låta min pappa göra en, han är duktig på att göra olika smycken i sliver och så...

    Ang transport så kommer vi antagligen att fixa buss från vigsellokalen till festen, men inte hem (ett vandrar hem ligger tre minuters gångväg ifrån festlokalen).

    I övrigt har semestern varit bra (bortsett från snöstormen på fjället) och jag lyckades med konststycket att faktiskt INTE shoppa upp alla mina pengar i London ;)

    Börjar få lite beslutsångest också... Har ju mer eller mindre bestämt hur inbjudningar och placeringskort ska se ut, har bara festhäftena/menykorten kvar, MEN, jag vågar inte köpa alla papper och sånt jag behöver, för jag är livrädd att jag, när jag väl har handlat, kommer att vilja ändra mig. Typ vilja ha andra färger eller annat stuk på inbjudningarna och så där... Löjligt, men det känns så himla definitivt att handla allt material, jag kommer liksom inte vara "fri" att välja vad jag vill längre, utan måste använde det jag har handlat och lagt dyra pengar på... Jag hatar att inte få vara flexibel!!!! Samtidigt som jag inser att jag borde handla allt nu, för att hinna pyssla under sensommar och höst, så jag slipper ha det hängande över mig på slutet... Blä!

    Men nu över till viktiga frågor: när är nästa träff?? :)

    Sorry för det långa inlägget, men jag måste ju väga upp för min tre veckor långa bortavaro ;)

  • Addiz

    Nickes: tur att det löste sig med skrivaren!!! Jag hade fått panik!!!! Jag hade nog tvingat ut min stackars m2b att handla en ny skrivare, även om det vore mitt i natten... ;)

  • Addiz

    Ja just det! Shit, det är på lördag... Hade ju tänkt kanske åka med min m2b på vikingamarknad i Trelleborg...

    Nickes: vilken tid är vigseln?!? Vill ju inte missa den!

    Carma: tack! Det värmer! :)

  • Addiz

    Nickes: jag ska se vad jag kan göra, vill ju jättegärna se dig i kyrkan!!!!

  • Addiz

    Tack till alla välkomnande ord *kram på er* :D

    MissP: Låter som om du hade en jättetrevlig hippa, ser fram emot mailet. Har läst att du har lite strul på jobbet också, trist, kanske dags att börja se sig om efter nytt jobb? Chefen verkar ju helt dum i huvudet!

    lykke, nides: låter som om ni hade en skön helg?!?

    Nides: har du nån bild på ringen?

    Tezz: Mysig middag, och det måste vara jättespännande att klippa häcken för första gången! :D

    Nuku: välkommen! Jag tror att du kan börja boka lokal redan nu. De populära lokalerna/kyrkorna går fort!!!!

    Var är Linum? Vill ju se bild på Tiaran (om det belv nån?!?!)

    Och hur har det gått för FruNibla med jobb och så?!?!

    Ang samåkning: åker gärna med nån om jag är i stan. Ska ev åka bort, men jag försöka lösa det, vill ju gärna se Nickes i kyrkan! Om jag kommer på vigseln så åker jag tåget 17.40 till Malmö: finns det då dessutom nån vänlig själ som kan tänka sig att skjutsa mig till stationen direkt efter vigseln? Bilen är redan i Malmö...

    Lite busy idag, och så har jag fått ryggskott, så jag kommer att vara borta hela dagen imorgon (fick komma med i nåt ryggprogram så jag är på Lundby sjukhus och Sahlgrenska imorgon) men jag försöker kika in med jämna mellanrum!

  • Addiz

    och när jag konsulterar mitt lexikon så ska det t o m vara utan bindestreck: sicksack. På engelska: zigzag

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4