• Rosenlarv

    Karlstadbrudar? :-)

    Finns det några fler än jag som ska gifta sig i Karlstad 2007? Mitt bröllop är 1 september iallafall.

    Har sett en del liknande trådar, men alla är ju avstängda

  • Svar på tråden Karlstadbrudar? :-)
  • Mrs Håkan

    Rosenlarv:
    Just nu går planeringen lite på halvfart. Vi ska nämligen flytta den sista juni + att jag är hemma med en 4 mån bäbis. Så det känns som att packning tar all ledig tid. Men jag ska försöka få till en tid att åka till Kajutan och prata lite om hur vi tänkt med festen och så, lite detaljplanering typ. De har semesterstängt i juli. Så det måste ju ske NU... Men jag ska väl ta tag i festprogrammet nu när jag jag har fått svar från alla gäster. Jag började på det för länge sedan, men man kommer ju hela tiden på nya "bättre" idéer.

  • FruBorg

    Hej på er! Här en karlstadtös till som gifter sig 21 juli!

  • Rosenlarv

    Mrs Håkan: Det är ett problem jag har, vad ska man egentligen göra på festen förutom att äta och hålla tal och dansa? Jag har ingen aning

    FruBorg: Kul! Berätta lite om bröllopet!

  • Rosenlarv

    Sedan undrar jag lite allmänt: Är det någon här som har varit i festlokalerna runt färjestadstravet, skänken heter det? Vi kommer att ha vår fest där nämligen.

  • Mrs Håkan

    Rosenlarv:
    Det var en väldigt bra fråga... :)
    Har själv samma problem. Vi ska varken ha tärnor, bestman eller toastmaster, så det lär ju inte vara någon som ordnar några roliga lekar eller så... Kommer du på något roligt får du gärna hojta...

  • FruBorg

    Rosenlarv: Jo, vi kommer att hålla till på Träfotere. Min blivande är inte med i kyrkan så vi har kompromissat lite! Vi gifter oss ute på gräsmattan vid hembygdsgården, med präst! Tror nog att det kan bli bra! Håller tummarna för fint väder 21/7. Sen blir det buffé, och efter det ska vi "bara" ha fest. Dansa och umgås liksom!

  • 080705

    Här är en till Karlstadbrud. Dock får jag vänta tills sommaren 2008 innan jag kan kalla mig fru
    Vi har iaf hunnit boka Sundsta Herrgård där både vigsel och fest ska hållas.
    Ngn som haft sin fest där eller ska?

  • Mrs. 170307

    080705: Vi hade vår fest på PRO-gården, vilket var perfekt för oss eftersom den ligger mitt i stan (många hotell i närheten, egen mat och dricka, stort, fint och ljust,...) och det till ett rimligt pris.
    Plus att vi kunde dekorera i lugn och ro på fredagen före och sedan städa i lugn och ro på söndagen (ok, städningen skötte då andra ).

Svar på tråden Karlstadbrudar? :-)