• Fru Enamor­ada
    Äldre 27 Jun 11:25
    15883 visningar
    103 svar
    103
    15883

    NYtråd för ÖREBRObrudarna!!

    och en till 7:e juli-brud :) my god vad tiden rinner iväg

  • Fru Enamor­ada
    Äldre 29 Jun 10:42
    #0

    En del grejer har vi kvar att göra men inte så mycket... Börjar kännas riktigt nervöst!! Kan inte förstå hur snabbt tiden har gått!

  • Fru Enamor­ada
    Äldre 29 Jun 18:51
    #0

    Jag bor i Askersund

  • Fru Enamor­ada
    Äldre 30 Jun 12:32
    #0

    aha.. där känner jag en tjej :) har ni bestämt datum waersta?

  • Fru Enamor­ada
    Äldre 2 Jul 09:37
    #0

    Oki. Ett år kvar då, ett år går väldigt fort! Speciellt det här sista halvåret har gått helt sjukt fort. Jag kan inte fatta att vi ska gifta oss om FEM dagar!! Nyss var det ju sju månader kvar.. :)

    Nej det skulle jag inte tro :) Hon jag känner är 20 år och har bara varit ihop med sin kille i ca 2 mån och jag skulle bli skapligt förvånad om de skulle gifta sig redan :)

    Hon bor i Lybby, Stina heter hon :)

  • Fru Enamor­ada
    Äldre 3 Jul 21:10
    #0

    Jag är långt ifrån lugn! :) Allt är väl så gott som fixat.. Imorgon ska jag tvätta och storstäda här hemma för på torsdag kommer det övernattningsgäster och vi är ju borta en vecka efter bröllopet så då är det skönt att ha det rent och snyggt hemma. På torsdag ska vi till Örebro för att hämta gubbens kläder och köpa tackgåvor till toastmaster, tärna mfl. Vi ska också till kyrkan för att öva. Och på fredag så är det dukning och dekoration för hela slanten. Så det är fullt upp. Sen smäller det! MY GOD!! Kan inte riktigt förstå det!

    Hur långt har ni kommit i er planering?

  • Fru Enamor­ada
    Äldre 30 Jul 14:29
    #0

    Har inte hunnit vara inne på bt så mycket men här kommer lite bilder från vår dag den 7 juli! Vi hade en underbar dag! Bilderna är i oordning, hoppas det inte gör något..

    www.pixbox.se/alb496351

  • Fru Enamor­ada
    Äldre 31 Jul 23:02
    #0

    tack så mkt :)

  • Fru Enamor­ada
    Äldre 3 Aug 10:06
    #0

    Waersta! Haha men gud vad kul :D Måste jag berätta för honom. Visst är han väl lite stilligare nu än i det stora krullhåret han hade på gymnasiet? hihi. Fast på den tiden tyckte jag det var hur gulligt som helst iofs :D Vi kände varandra redan då och jag hade en liten crush på honom då men vi blev inte tillsammans förrän 2004.

  • Fru Enamor­ada
    Äldre 3 Aug 16:47
    #0

    Jag skulle nog reagera likadant om det var nån jag kände igen. Har tittat in på er sida nu! Jag är också en sucker för choklad och sällskapsspel :D Söta barn ni hade! :) "Lybbytjejen" jag nämde fanns med bland våra bilder men du visste ju inte vem det va.. Men det var ju en del gamla alléfolk där också men de kanske inte fastnade på bild.. :)

  • Fru Enamor­ada
    Äldre 20 Aug 12:03
    #0

    igår var vi med i tidningen :) många 070707-brudpar var det! (men har inte sett till er än gerda)

  • Fru Enamor­ada
    Äldre 20 Aug 19:37
    #0

    Ja det förstår jag att det blir svårt.

    Tyckte att vi var sent ute nu men det finns ju de som gifte sig i början av juni som var med samtidigt som vi.. Så det är ju helt olika.. Bättre sent än aldrig :)

    Håller på och bestämmer tackkort och vilka bilder som ska förstoras nu.. Inte lätt att välja! Och fasiken vad dyrt det blir...

Svar på tråden NYtråd för ÖREBRObrudarna!!