• Gerda
    Äldre 17 Jun 22:24
    15903 visningar
    103 svar
    103
    15903

    NYtråd för ÖREBRObrudarna!!

    Tittar in, gifter oss 7 juli! *yikes*

  • Gerda
    Äldre 24 Jul 09:49
    #0

    Sjattir

    Vi kan verkligen rekommendera BA Catering! Vi hade dem på vårt bröllop 070707, vi var då på Adlers som de driver, men de tar även catering uppdrag.

  • Gerda
    Äldre 24 Jul 16:13
    #0

    sjattiir

    www.bacatering.com

    Vi hyrde ju Adlers och hela kittet så det blir lite annorlunda priser mot enbart catering. Jag tycker att de har bra cateringpriser (de på hemsidan) med tanke på klassen på maten och den perfekta servicen man får.

    Annars har örebroare tidigare pratat om en Ethels catering? Har för mig att hon är billig och att folk varit nöjda med henne.

  • Gerda
    Äldre 13 Aug 21:42
    #0

    Finns det någon här som ska gifta sig nyårsafton-07 i Örebro med omnejd?

    En väninna planerar för fullt, men har haft svårt att få tag i kyrka/präst som kan viga då!

  • Gerda
    Äldre 14 Aug 15:38
    #0

    Waersta

    Kom på att du är örebro-brud. Vi åker till örebro med jämna mellanrum, jag skulle kunna handla med papper till dig om du vet vad du vill ha. Bara säg till isf - färger etc så kan jag kolla. Beror förstås på när du måste ha dem.

  • Gerda
    Äldre 15 Aug 09:45
    #0

    Waersta

    Själva festprogrammets "tryck" gjorde jag i publisher. Kan också göras i photoshop.

    De där små hjärtan är en standard mall (tror jag) i office, som jag förminskat och vridit på och en och en satt där jag vill ha dem

    Vad har ni för färger och hur mkt trycksaker har ni tänkt er? Ska kanske till Norway Designs på torsdag.

    Håll trycksakerna enkelt - så blir det lättare att få det snyggt och så orkar man med "allt" Vi hade eg. planer på mer avancerade saker, men hrm... vår dotter är en pigg liten energiboll så då fick vi ta plan B. Blev jätte nöjd med våra trycksaker.

  • Gerda
    Äldre 15 Aug 10:28
    #0

    Här ser du några till av trycksakerna - väntar på vår andra fotografs detaljbilder på dukning etc. Festprogrammen fungerade som bordslappar eftersom vi hade askar med favors i det espressofärgade pappret och vi ville inte att borden skulle bli för plottriga. Inbjudningskorten är klassiska altarskåp - jätte enkla att göra, därför valde vi den modellen och med siden band runt.

    Vitt och rosa finns vet jag, vi hade tänkt ha rött men majestic hade inte det mörk-blodröda som vi ville ha utan mer vinröd-lila-röd om du förstår?

  • Gerda
    Äldre 15 Aug 10:31
    #0

    30st A4ark kostar 70-80kr

    Ett jätte bauta ark 200gr paper - (själva kortet) kostade 50kr och jag tror att vi fick ut 8-9 inbjudningmallar/ark och mycket små delar som användes bla. till bordskartan etc.

  • Gerda
    Äldre 15 Aug 11:38
    #0
  • Gerda
    Äldre 15 Aug 13:44
    #0

    waersta

    Hehe, bilden är inte så talande Det är ungefär som en minitavla med bordsnumret och så hänger namnen i sidenbandet - postar bilder så snart jag fått fotografens.

    Nej, jag hade ingen mall till inbjudningskorten, men tog det mått så att det passade kuverten (kuverten kostar 8-9kr/st, minns inte just nu).

Svar på tråden NYtråd för ÖREBRObrudarna!!