Inlägg från: Blir_Fru_0707 |Visa alla inlägg
  • Blir_Fru_0707

    Bröllop för bara närmaste familjen

    Vi kommer att gifta oss i år 7 juli, vi har valt familjen (som blir 15 personer), ngr släktingar o två vänner och det blir totalt 29 personer. Vi har vigsel i kyrkan kl.14 o efter det skumpa, smörgåstårta, kaffe och bröllopstårta i församlingshemmet bredvid kyrkan. Vi har inget speciellt program, men vi har nog placeringskort så att vi vet att alla par får sitta bredvid varandra o så. Efter kaffe och tårta så åker jag och min man till sommarstugan och har middag med vin bara vi två. :)
    Vi ville inte ha ett stort bröllop där man måste vara nervös inför själva arrangemanget, där man råkar släktingar som man inte råkat på 10 år och där alla pengar går till festen i stället för ngnting som man hellre vill ha. Vi är inte så förtjusta i att sitta på långa middagar utan vill hellre vara bara vi två. :)
    Jag ska ha en brudklänning som jag köpte relativt "billigt" (second-hand, billig är kanske fel ord), brudgummen har kostym och vit slips.
    Det är inte många dagar kvar, och då det ändå är mycket som ska planeras (beställa bukett, boka tårtor, prata med fotograf, gå igenom vigseln med präst och kantor) så är jag så GLAD att vi inte dessutom har ett stort bröllop med mat, alkohol o dans! Tänk vad mycket jobb det är med ett stort bröllop, då ett litet ändå kräver en hel del!

Svar på tråden Bröllop för bara närmaste familjen