• Izunia

    Vänner i Lund tråd 7

    ha! nu har t.o.m jag hittat hit...:) Tog lite tid!

    Grattis igen Jupiter! Er flicka var jättevacker!

    Susanne, hur har det gått för er? Hoppas allt var lyckat!

    Kanske dags för fika snart? Det var 100 år sen...

  • Izunia

    Anja fraga pa du!

    Var har du fatt jobb nanstans?

    Det är nästan ettars bröllopsdag för oss. Tyvärr kommer vi inte fira det da vi bada är bortresta.. med det tar vi igen den 15:e istället.

  • Izunia

    Anja!

    Ni kan ha runda bord i lilla salen ocksa, men tänk pa att de tar upp mkt plats sa om ni är manga gäster kanske ni ska fundera pa stora. Du har alldeles rätt, vi hade stora.

    Ang dryckes avgifter far du nog kontakta de.. jag vet att de har ändrat lite i ar. Vi betalade för att de skulle hälla upp vin till gästerna till maten, men inte för barserveringen.

    Vi fick tillgang till lokalen dagen innan. Skulle inte acceptera annat da jag hade alla stolsöverdrag att sätt upp och all takdekoration. Men som sagt.. lilla salen är ofta bokad fre/lördag medan stora salen inte är lika bokad..

    Det tillkommer extra avgift om presonalen ska stanna längre än de 8h som ingar. Vi festade ju till 06.30 sa vi fick betala lite!

    ang naglar hinner jag inte det längre.. har annat heltidsjobb nu sa jag gör det bara för speciella tillfällen! :)

  • Izunia

    anja

    vi var ca 120 pers. Det gar att fa in iaf 85 gäster vid runda bord i lilla salen. Du far nog diskutera närmare med Bertil ang det.

    stora salen kostade nog 13´om jag inte minns fel.

    Vilket datum var bröllopet? Kan ju alltid kolla mitt schema. Jag lyckades ju klämma in Susanne! :)

  • Izunia

    haha jag förstar!

    19 juli nästa ar??!! Det kan jag inte planera in än... :)

  • Izunia

    Nä sadana saker ska man definitivt boka i tid!! :) Vi började planera 1,5 ar innan bröllopet! Och det blev nästan perfekt!

  • Izunia

    Min man är ju musiker och likaså alla hans vänner! Vi hade e´n duo som sjöng riktigt behagliga låtar före och under middagen, efter det hoppade alla killar in och vi hade musik hela natten!

  • Izunia

    Nej jag bara ringde och sa att de hade lovat mig det om salen inte var bokad kvällen innan. Det var inga problem. Glöm inte att paminna killen ni hämtar ut "nycklarna" fran att de ska fungera kvällen innan och efter sa ni kan hämta ev. saker.

    Liveband är en självklar sak för oss. Ingen fest utan liveband. Det är ju det som är stämningen!

Svar på tråden Vänner i Lund tråd 7