Inlägg från: kentfantast |Visa alla inlägg
  • kentfantast

    Knasiga kommentarer?

    Zionezze:

    Så j-la elakt! Att folk aldrig lär sig att INTE fråga!!! Och att sen inte sluta när de ställt den pinsamma frågan och du sagt nej!

  • kentfantast

    Zionezze:

    Man ska verkligen skita i vad folk säger. Under en period av panikångest gick jag ner rätt mkt i vikt. Enl mitt BMI var jag underviktig. Jag är ändå väldigt bystig så jag såg ut som en barbie. ÄNDÅ hade jag (flera) killkompisar som (ofta) sa att jag var mullig (och pekade ut tjejer som de tyckte var smala - jag umgås inte med de killarna längre). Om de tyckte att jag var mullig då - när jag fick ont av att sitta på stolar och var tvungen att sova med en kudde mellan benen för att vinkeln blev så onaturlig i sidoläge annars - vad tycker de om mig nu då?! Normalviktig! Vilken katastrof! Well, jag har iaf inte panikångest. Som sagt, det är bättre att man mår bra. Folk ska ge fan i dig och din kropp.

    Jag fattar inte varför folk har ett sånt behov av att kommentera ens/andras kroppar. Om nån gått upp i vikt vet den väl säkert om det själv. Det är inte så att de behöver infon! Vad är vinsten med kommentarerna?! Det är ju inte svårt att förstå att man får ätstörningar sen när man får panik över att gå upp till normalvikt. Jag blir förbannad!

  • kentfantast

    Som sagt... folk är jävla idioter. Min svåger kan slänga ur sig helt hemska kommentarer. Han fattar inte varför jag blir så förbannad, men så vet han inte hur det är att vara tjej och ha kämpat med att acceptera och tycka om sin kropp hela livet heller. Han vet inte om att jag haft ätstörningar, men jag tycker inte att man kan säga sånt där ändå. Man vet ju aldrig vem som är /har varit sjuk!

  • kentfantast

    För att man kan förstöra så himla mkt. Det är klart att det finns värre saker, men när de där tankarna sätter igång kan man lika gärna sluta leva

  • kentfantast

    Samma här.
    Jag skiter egentligen i om det är världens undergång att få kommentaren eller ej, det jag hakar upp mig på är folks behov av att SLÄPPA UR SIG kommentaren. Hur faaaan gör den kommentaren någonting bättre?! Är nån gravid berättar den väl det när den är redo! Annars kan man väl utgå ifrån att nån gått upp i vikt och behålla den insikten för sig själv eftersom vi ala vet att ord KAN såra. Herregud... Man har inte rätt att göra vad som helst och allting bara för att man känner för det. Visa lite hänsyn för andras känslor och liv oxå!

  • kentfantast

    Den här var mindre smickrande... Min man (!) sa en gång till mig när han var lätt berusad:

    "Hur ska jag säga det?.... It's a shame... om man säger så (att jag inte tränar mer), för du har ju potential att vara snygg..."

    Han fick inte sex på några månader efter det... Han försöker fortfarande förklara att det kom ut annorlunda än han hade formulerat det i huvet innan...

Svar på tråden Knasiga kommentarer?