Inlägg från: LaNovia |Visa alla inlägg
  • LaNovia

    Knasiga kommentarer?

    När jag var o provade min klänning frågade butikstjejen vilken storlek jag hade, 38-40 svarade jag då. Neeeeeej det har du väl inte, du är ju en 44!! sahon då.

    Jag sa inget för att jag antog att det var lite skillnad på storlekar när det gällde brudklänningar. Men det visade sig att jag VISST var en 38:a :D

    Sen när jag provade klänning hittade jag en som var jääätte enkel, nästan inga broderier, ville självklart ha slöja till den, men det fick jag inte prova! Hon sa att jag måste köpa den och SEN fick jag prova slöja, tiara etc. Det blev inte den klänningen!

    Tills slut hittade jag min klänning..ville gå lite med den,ha på mig den några minuter men där stod hon bakom mig och glodde!!

    Jag köpte den klänningen till slut för att jag blev förälskad i den men fick jätte dålig service. Slöja och tiara har jag köpt på ebay!

  • LaNovia

    När mormor och farmor fick veta att min klänning var champagnefärgad blev de helt chockade.

    Ska du inte ha vitt?? Då är du ju inte en riktig brud!! Alla andra har ju vitt!

    Jag blev jätte arg och ledsen, och svarade att jag inte ville se ut som alla andra brudar! (Inte för att ALLA har vitt, men de tror det..:D )

    Tur att mamma håller med mig :D

    Många andra som är vänninor till min mamma har sagt att de ska laga maten och fixa festen åt oss..att de ska ha så roligt m.m. jag bara skrattar för mig själv, yeah right tänker jag då (de är inte ens bjudna!!)

Svar på tråden Knasiga kommentarer?