Inlägg från: Felicity_Cute |Visa alla inlägg
  • Felicity_Cute

    Knasiga kommentarer?

    Haha, det här var en rolig tråd!

    Jag har två "besvikelser" som hänt under förberedelserna till bröllopet.

    Vi var i grannstaden och kikade på bröllopsklänningarna en helg och varje klänning var i plasgarderod/skydd och hängde väldigt tätt in på varandra. Biträdet ropade hela tiden var "vänliga rör inte klänningarna". Det vara bara väldigt väldigt svårt att låta bli att röra klänningarna om man ville se hur de såg ut där de var inklämda mellan varandra. Hon valde ut hemska klänningar i flera storlekar större än vad jag har. Jag såg ut som ett tält!! Samtidigt hade hon tre andra kunder som hon sprang och hjälpte. Det slutade med att jag hittade en tjej som har bröllopsbutik och man bokar en tid. Snacka om annorlunda. Jag fick känna på alla klänningar och det var bara min tid. Jag var så nöjd och kände mig ompysslad.

    Jag ska göra en secretbox nästa vecka och här är nästa hemska problem med taskiga kommentarer! Jag har i vår lilla stad kikat på underkläder (måste vara axelbandlöst till klänningen) och tittat i en katalog hos en underklädesbutik. Ägaren lovade att ringa och kolla att underkläderna skulle komma innan fotograferingen eftersom hon bestämt att om jag beställer underkläderna MÅSTE jag köpa dem. (Hallå! Jag har inte provat dem ens!) Nu i veckan fick jag veta (underkläderna skulle jag fått måndags förra veckan) att de förhoppningsvis hinner komma innan. Men annars tyckte hon att jag kan köpa en annan BH som jag redan provat och ratat (tråkig, satt sådär, och var extremt dyr)

    Vi får se om det blir någon fotografering med underkläder på i nästa vecka. Jag vet inte om man ska skratta eller gråta.

    Förlåt för att det här inlägget spårade ur!

  • Felicity_Cute

    Nä egentligen inte, och egentligen vill jag inte köpa något av henne alls när hon varit så typig. Och eftersom underkläderna inte kommmit i tid än (och kan inte gör det heller) så vägrar hon ta på sig ansvaret. Hon skyller allt på leverantören och menar att hon har ingen skuld till att jag kanske inte får det som utlovats!

    Jag börjar få panik! Jag som tänkte att jag verkligen skulel överraska min m2b med något skojigt! Nu får man bara ångest!

Svar på tråden Knasiga kommentarer?