Inlägg från: Mattas |Visa alla inlägg
  • Mattas

    Knasiga kommentarer?

    Haha!
    Vi har också fått några kommentarer (dock inte alltid så värst roliga). Alla i vår släkt ser visst att man måste vänta barn för att gifta sig. När inbjudningskorten kommit ut så frågade M2Bs mormor om vi "väntade smått". Och min farmor frågade om "det var någon särskild anledning till att vi ville gifta oss"... Undra då vad det kan vara...

    Min kompis utbrast när jag sa att vi ska resa till Holland på bröllopsresa (av pengaskäl eftersom M2Bs pappa har lägenhet där som vi får låna gratis); "Va? Varför åker ni inte till något varmt ställe?!" (Ja, vi önskar att vi kunde, kände jag för att svara).

    Kära pappa svarade när jag berättade att jag var tvungen att avsluta samtalet när han ringde för att gå skulle gå och provsminka mig: Ska någon lägga makeupen på dig? Ja, du vill ju förståss vara fin till bröllopet" Ja, det är klart jag vill, och det blir jag ju aaaaldrig om jag lägger den själv.

    Jag fick studiemedel för ett halvår i en klumpsumma, eftersom det hade blivit strul med mitt sjukintyg, och när vi berättar det för M2b:s mormor (för att hon frågar hur vi fått råd) så säger hon: Jaha, och jag som trodde att ni hade snålat och sparat!
    (Jaha, det gjorde vi alltså inte det halvåret när vi bara levde på m2b:s studiebidrag).

    Min farmor berättar när hon ringer för att tacka ja till bröllopet att: "Ni vet väl att det är en svår dag vissa att komma (syftar på min fabror och faster samt mina kusin)." Så de kan inte säga det själva och tacka nej då? Att dagen passar oss är kanske det viktigaste?

    Folk har blivit väldigt konstiga när jag berättar att vi ska viga oss borgeligt. farmor undrade varför vi inte ska "gifta oss på riktigt" och min moster försökte berätta för min m2b att det finns fina kyrkor här i närheten där vi bor (vi ska gifta oss på annan ort). Trots att vi har berättat för henne att vi gifter oss för att m2b inte är troende långt innan. Annars hade de nog haft vackra kyrkor på vår vigselort också.

  • Mattas

    Min mamma utbrast igår när jag berättade vad jag ska ge mannen i morgongåva: Va?! Du ska ju inte köpa något till honom, han ska köpa till dig!
    Hon förstod inte alls trots att jag försökte förklara tills jag blev blå att vi ska ge varandra.

Svar på tråden Knasiga kommentarer?