Inlägg från: Bedbug |Visa alla inlägg
  • Bedbug

    Knasiga kommentarer?

    Jag gifter mig för andra gången och det har min kära mor lite svårt att förlika sig med. (jag var rätt ung när jag gifte mig första gången och jag gjorde det av fel orsaker så det här bröllopet känns mycket mer riktigt)
    Mamma: "Vi tänkte ju stå för en del av bröllopet men då ger vi Lars (min ogifte storebror) lika mycket... Ja, för han gifter ju sig inte så ofta."
    Vi gifter oss i stadshuset dagen innan själva festen (krångel med vigselförättare och semesterlistor...) och om detta sa mamma: "Ja, på fredagen i stadshuset behöver ju inte vi vara med. Vi har ju sett dig gifta dig förr!"

    Man blir bara så trött. Hon var den första att stötta mig när jag lyckades skilja mig från mitt ex men att jag gifter om mig är tydligen förskräckligt...

  • Bedbug

    spännande!!:
    vi har inte heller ringar i guld men vi kollade upp hur alliansringen i samma serie som förlovningsringarna såg ut när vi förlovade oss. skum kommentar från den där guldsmeden, tycker jag.

  • Bedbug

    Skitleden på morsan igen för något hon bara kläcker ur sig.
    Jag har som sagt varit gift förut och när jag frågade henne om hon eller pappa tänkte hålla något tal skrattade hon och sa "Nä, det har jag inte tänkt på. Jag kan väl ta det jag höll förra gången?"
    Alla andra har gått vidare och fattat att jag inte uppskattar gliringar om att jag har ett kraschat äkltenskap bakom mig men hon kommer med sådant där hela tiden. Vad tusan ska jag göra?

  • Bedbug

    Miss Cee: Tack, jag borde nog ta ett snack med henne för jag tror inte att hon alls förstår hur ledsen hon gör mig.

  • Bedbug

    Bröllopsnerver och graviditetshormoner i dum mix kan få en bli upprörd över vad som helst. Mamma menade inget illa alls men bad så mycket om ursäkt när hon förstod at jag hade tagit illa upp. Det kommer inte att upprepas.

    Så, nog om detta! Fler mysko kommentarar som jag kan skratta åt! :)

  • Bedbug

    majasmarie: finns det någon som gifter sig och inte tror att det ska hålla? ;)

Svar på tråden Knasiga kommentarer?