Inlägg från: FruÖlandstok |Visa alla inlägg
  • FruÖlandstok

    Knasiga kommentarer?

    Haha, jisses vilken rolig tråd.. man kan få höra ganska mkt.. vi har inte kommit ut riktigt i svängen men det kanske kommer lite grodor..

    den enda vi har är från en släkting som sa "synd att dom inte gifter sig när vi är lediga så vi hade kunnat komma" (inte direkt till oss utan till andra släktingar)

    vi gifter oss ju en lördag å dessa två jobbar aldrig helg, om dom inte hade tänkt å börja med det till hösten då..

  • FruÖlandstok

    Hihi, ja man vågar knappt åka till thailand snart.. Har än vän som är ganska rund (hon har fel på ämnesomsättningen) å när hon var i thailand kom dom små thailändarna fram till henne och sa "du, om du inte äter så mycket så går du ner i vikt". Som tur väl tog hon inte illa upp.. dom försökte ju bara vara snälla..

  • FruÖlandstok

    haha det där låter som nått jag skulle kunna säga.. men då hade ironin bara drypt

  • FruÖlandstok

    Haha, roligt att höra att fler fått kommentar på klädkod kavaj.. en av våra gäster ringer å säger "jaha, det står kavaj i inbjudan men vad ska tjejerna ha da? ska dom gå nakna då eller"

    Tilläggas på fullt allvar! Så vi fick snällt förklara vad klädkod kavaj innebär ;) Sen att det står fullt å tydligt på vår väldigt detaljerade hemsida som personen tydligen missat är en annan femma Men jag skrattade gott med min m2b bara blev irriterad på personen ;)

  • FruÖlandstok

    hehe i stil med min sambo som fick en förfrågan å åka iväg utomlands (Kina) de två månaderna som gränsar till vårt bröllop.. alltså månaden innan och månaden efter..

    jooo men visst.. det funkar ju jättebra.. vi kan ju gifta oss på distans..

  • FruÖlandstok

    Yllo
    Haha.. ja det ska jag genast framföra till sambons boss.. Hon lär sätta hjärtat i halsgropen.. dom är inte världens generösaste företag så hon skulle nog få hjärtattack över kravet ;)

Svar på tråden Knasiga kommentarer?