• en dag i juni
  Äldre 9 maj 22:21
  26072 visningar
  176 svar
  Inlägg från en dag i juni Visa alla inlägg
  176
  26072

  Blivande brudar i Jönköpingsområdet. Del 4

  Det var ju längesen nu vi tog en fika... dags igen kanske

 • en dag i juni
  Äldre 26 maj 09:18
  #0

  Min blivande har blivit bortrövad nu imorse, jag blir så orolig över honom fast jag vet att han kommer ha det jätte bra!! De satte på honom en morgonrock och ett par tofflor och så gick dem, fast jag hade förståss packat en väska åt honom med kläder. Jag saknar honom redan!!

  Jag får se om jag hinner till träffen, om jag inte måste plugga.

 • en dag i juni
  Äldre 3 jun 19:34
  #0

  Lilla Li: jajemensan!! Jag gifter mig om hela tre veckor på lördag!!! ojojoj och vi har inte fixat DJ än, vi har inte skickat in om efternamnsändring, Mathias har inga skor än, bordsplacering måste göras om, trycksaker ska fixas, och så ska det köpas gästbok med mera till festen ojojoj och så tar jag ju examen på fredag så jag har inte tid egentligen att göra så mycket än...

 • en dag i juni
  Äldre 4 jun 17:39
  #0

  Lilla Li: vi blir nog ca 55 på festen många fler i kyrkan!!

 • en dag i juni
  Äldre 20 jun 19:49
  #0

  Lilla Li: Ja det börjar närma sig, som du märker så hinner jag inte vara inne så mycket på BT längre är så mycket jobb så jag somnar när jag kommer hem :D
  Jag skulle vilja be dig om en tjänst (om du hinner och vill förståss) Du hade ju ett bra program för att göra en bra bordsplaceringsbild till festprogrammet... Har du lust att göra en sån bild om jag förklarar hur vi ska ha borden??.

 • en dag i juni
  Äldre 1 jul 17:04
  #0

  Nu är jag gift!!!
  Kommer med berättelse sen... är så himla trött!!!

 • en dag i juni
  Äldre 15 jul 22:27
  #0

  Jaha då var det dags att försöka sammanfatta min underbara dag då!!

  Natten var ju totalt meningslöst att ens försöka sova, var hur pigg som helst, inte så nervös, men pigg. Somnade lite in på småtimmarna och det var ju tur det.

  Uppe med tuppen klockan 7 och försökte få i mig lite frukost, gick sådär. Blivande svärfar skjutsade mig till min kompis hårsalong där hon jobbar, hon är frisör, men först hämtade vi upp tärnan. Hos Jennica (frisören) var det tvätta håret, lägga håret på spolar och torka som tog en evighet bara det. Detta var den enda stunden på dagen som jag hade tråkigt när jag inte hörde ett skvatt av vad nån sa så jag fick några tidningar och Jennica och Eva (tärnan) gick och umgicks för sig själva i en halvtimma (dödens halvtimma) jag tror de hade nåt fuffens på gång.

  Sedan kom hon som skulle sminka mig och eva och vi blev så snygga så.... (det finns bilder på oss)

  Mathias (mannen) kom med hans marskalk mathias vid 12 för att stylas också av jennica och sminkösen. Då hade vi inte hunnit få på min klänning än (lite smått stressad fick jag ändå på mig alla snygga underkläder och klänning och hela balunsen utan att förstöra frisyr och smink alltför mycket. Sist av allt strumpebandet, som har gjort sig påmint hela dagen.

  Väl iväg till fotografen, ute vid tokeryds herrgård och var vi fotade helt underbara bilder, och galna minsann. Pajade klänningen två gånger när vi gjorde hoppsasteg i en allé. Men min räddande ängel eva hade med sig sykittet och säkerhetsnålar och fixade allt!! vi hade också förberett med en härlig picknickkorg med pastasallad till lunch då klockan hade blivit närmare halv två var vi vrålhungriga!!!

  Jag ska också nämna vädret i denna sammanfattning, under förmiddagen regnade det som f-n. Jag trodde det aldrig skulle sluta. med väl vid fotograferingen efter några paraplybilder tittade solen fram och vi fick det fina vädret vi alltid önskat.

  När vi var på väg till kyrkan så kom plötsligt nervositeten och jag höll på att nästan spy, men det är ändå skönt att man är två om att gifta sig för det känns inte lika farligt då på nåt sätt. vi kramade varandras händer och gick in...

  I kyrkan var det ungefär som alla andra vigslar, Tojje som vi hade som präst var så himla bra!!! han fick ihop alla skit bra och vi till och med skrattade åt honom när han gjorde sitt vigseltal. Tur att man har det på film också för man kommer inte ihåg så mycket nu nån vecka efteråt. You may now kiss the bride!! hihi

  Väl ute ur kyrkan var det kramar och tårar och pussar och kramar, pappa grät mest av alla!! Champangen att kåla med var inte den godaste men den gick ner snabbt!!

  Festen var den bästa fest jag någonsin har varit på och det roligaste var att jättemånga andra har sagt samma sak. Vi hade skit kul och vi fick vara med om lekar och kul saker som jag inte hade nån aning om att de fanns, och jag har trott att jag vet massor av festlekar.

  Till exempel fick jag leta vilket ben som tillhörde Mathias av 6 olika ben. Med ögonbindel och bara att känna med händerna, och jag satte den direkt!!! Ben nummer 4 var Mathias, jag är så duktig.

  Vi fick inbjudningar under varje kommade månad i ett år av olika gäster och olika bjudningar, tex kräftkalas i augusti, och picknick i maj och sånt kul!!

  Alla fick varsin tepåse att skriva hälsningar i så att vi kan sitta och dricka te i en grå onsdagkväll i november och påminna oss om den här underbara festen. Mycket uppskattat av oss!!

  Skedleken körde vi (orkar inte gå in i detalj)

  Många tal och filmer om svensexan när Mathias sjunger "kung i baren" Hur kul som helst och alla gapskrattade (även Mathias)

  Nu börjar det bli lite sent för lilla mig men jag fortsätter kanske någon annan dag det finns lite bilder på hemsidan: kajsaochmathias.weddingannouncer.com

  Tjhohopp från en gift Kajsa

 • en dag i juni
  Äldre 29 jul 18:46
  #0

  Korall: Tackar, själv tycker jag att vi fick en ganska dålig utskrift av våran bild men jaja, Ja nu har det sjunkit in... känns som om det var jättelänge sen bröllopet var :(

 • en dag i juni
  Äldre 29 jul 18:47
  #0

  Bridesilly: Akademibokhandeln eller Westers har bra prylar

Svar på tråden Blivande brudar i Jönköpingsområdet. Del 4
Logga in
Bli medlem