Inlägg från: Daia Gräddnos |Visa alla inlägg
  • Daia Gräddnos

    18 augusti 2007, nr 2

    Så det är här ni är!

    Kul med rumba Tree - fick du ideen från oss? Kan ju berätta at vi tog bara två danstimmar, sen kände vi oss redo - och vi är inga dansare sen innan:) Nu kan vi iallafall dansa nåt till våran låt!

    Nu har så mycket blivit fixad att man borde prata om vad man har kvar...

    Musiken verkar va tidkrävande (vi har dator med musik, dessa spellistor...). Sen köpa dryck, det gör vi et par veckor innan bröllopet. Tror vi kommer köpa för mycket, men jag litar inte på dem som sejer två glas rött vin till hovudrätten, jag drickar iallafall mer (kanske inte i mitt eget bröllop, men i andras). Sen har jag for tilfället två klänningar, der den ena behövas sys om så den passer bättre. Provuppsättning kan jag bara få gjort dagen innan bröllopet... Ja det är hundra små- (?)saker...

  • Daia Gräddnos

    Lite musikfrågor till er tjeier:

    Vi har musik på datorn, ska göra en "spikad" lista for den första tiden på dansgolvet (så att gästarna inte byter en massa sånger i starten).

    Börjar med "brudvals" som är en rumba til våran låt, danser den själva.

    SEN vill vi ha et par valser/foxtrot/bug, dvs nåt "alla" kann dansa till (gamla som unga) gärna nån känd melodi/sång för att få folket upp på dansgolvet...

    Några ideer til dansmusik som dom flästa par kan dansa till?

  • Daia Gräddnos

    tree

    Thanks! Noen flere dansbare låter for pardans.... som "alle" kan?

  • Daia Gräddnos

    tree

    Oj Tree, berätta om din utgångs och ingångsmusik, ni tänker altså ha en "march" på tvärrflöjt? En av våra gäster ska spela tvärrflöjt före vigselen, och vi undrar om det inte blir lite "skirt" med enbart flöjt till en traditionell bröllopsmarch... (Kan inte fixa komp). Vad har ni tänkt?

  • Daia Gräddnos

    tree

    vad roligt att det funkade med musiken! Jag ska prata med min kusin (som spelar tvärflöyt) om det går att spela "bröllopsmarch". Jag har lyssnad på Mendelsons och på den andra ("here comes the bride"), vad tycker du är skillnaden som gör att Mendelssons kan spelas på tvärrflöyt och inte den andra? (önsker råd eftersom du sa att du spelar tvärrflöyt:))

  • Daia Gräddnos

    Ahhh, nu har jag förhandsbeställt vin til middagen (hvit riesling till räkorna, röd italienare till kalvfileten och champagne till pannacottaen), har hatt sånn ångest för att inte få tag på det när vi vel åker ned til Bordershopen, och då är ju redan maten beställd och menyn trykcad i festheftet. Nu ska jag få lite hjälp med klänning, vad för underkläder o sånt (helt enkelt vad som är lämpligast...)

  • Daia Gräddnos

    Åja, det där med bordsplaceringen, den tänkte vi ju också ha i festheftet... Men om någon inte kommer (blir sjuk etc) så får vi nästan bara redigera det med en penna i heftet... Inte så snyggt, men annars måste vi ju vänta med att skriva ut det...

  • Daia Gräddnos

    tree

    Glömde tacka dig för hjälpen med flut-musik...

    Nu funderar vi på att ha nån svensk låt, typ "Inbjudan till Bohuslän" (Evert Taube) eller "Båtlåt" (Robert Broberg) på flut under vigselen.

    Men texten passar ju så bra, vore kanske fint med allsång till dessa melodier... Bara att kanske ingen kan dom sen innan? Vad tror ni andra?

  • Daia Gräddnos

    PennyJenny

    Den var vacker! Min vigselring är ganska lik forlovningsringen, glatt uten stenar. Forlovningsringen er i gult guld och vigselringen i platina. Är nöjd, och provar den på lite då och då:)

    Nu har jag köpt underkläder, blev helt vanlig BH+trosor, vita, och et strumpband (vet inte helt om jag tycker det är så nödvändigt, men... Haha). Billigt blev det, ca 150kr på HM:) Måste spara inn lite eftersom ringen blev så dyr!

Svar på tråden 18 augusti 2007, nr 2