Inlägg från: InaHjärtarAdam |Visa alla inlägg
  • InaHjärtarAdam

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    madlin:
    ahaa, så ni har också ändrat datum. då förstår jag att ni ska skicka ut inbjudningarna nu:D trodde först att ni skulle skicka ut inbjudningarna när det var över ett år kvar, hehe..

    nu har det för övrigt ordnat sej med mitt jobb. jag ringde chefen imorse och sa att jag var besviken över att inte fått det jag blev lovad. han sa att han skulle återkomma om en stund och när han ringde nästa gång hade han fixat så att jag får heltid i juli och augusti!! så det känns iallafall lite skönt. har inte juni ordnad än men pratade med mamma igår och hon sa att hon & pappa ställer upp och hjälper oss om vi behöver.
    jag ska också ringa ett annat boende ikväll när chefen är där och säga att jag vill jobba där i juni. hon hade frågat efter adam så jag antar att det går lika bra med mej;)

    åååh nervös förresten, idag ska vi till barmorskan på andra besöket!! :)

  • InaHjärtarAdam

    ååh nu fick jag en liten puff att planera bröllopet igen! har inte kännt mig sugen på det sen vi fick reda på att bebisen ska komma. :)
    jag frågade adam igår kväll precis innan jag somnade; "älskling, vill du verkligen gifta dej med mig i oktober?" han sa "men det är väl klart min fina!"
    ååh va han e söt! :D

  • InaHjärtarAdam

    jag är liiite irriterad.. min biologiska mamma fyller år den 17:e maj. hon ska flyga hit till sverige och hon har sagt att hon vill bjuda oss barn (mej och mina två halvbröder) på restaurang. vi har endast brevkontakt men nu har hon inte skrivit på jättelänge. jag skrev ett brev för över en månad sen och sa att jag ville ha mer information kring vår träff. jag vet inte vilken dag det blir eller tid heller, jag vet inte vad för slags middag det blir, inte om adam är medbjuden eller inte...
    vi ska ju ploppa vår present till henne, att hon ska bli mormor! plus att jag har köpt andra presenter och jag vill ju samtidigt träffa henne. har bara träffat henne en gång innan i mitt liv.
    jag blir så irriterad över att hon inte har svarat på mitt brev. samtidigt kan jag ju inte låta bli att oroa mej över ifall det har hänt något. det är ju också en vecka kvar tills vi ska ses och eftersom vi inte vet dag ännu så är det ju svårt att planera in andra besök och aktiviteter.

  • InaHjärtarAdam

    morsning!
    har haft sovmorgon idag, mmm!! nu ska jag strax knata iväg till skolan. hoppas på att få tillbaka lite grejer som jag har lämnat in, typ bokrecensioner och arbeten och såntdär. jag åker ju till göteborg nästa vecka så jag vill ha allting innan:)

    norrsken:
    jag lipar också till massa olika serier.. hehe. gjorde heller aldrig det förr men på senare år har jag blivit lite blödig.. :D

  • InaHjärtarAdam

    norrsken:
    fem dagar:) jag åker på tisdagen, ska vara med mamma på jobbet på onsdagen. det är så roligt där, hehe.. det är ju mitt gamla jobb också så det ska bli kul o träffa alla barnen och se hur stora dom har blivit.
    adam kommer på onsdag kväll, sen åker vi hem tillsammans på söndagen.

  • InaHjärtarAdam

    stjärngudinnan:
    vi ska äta linsgryta.. hahha, kanske ingen fantastiskt fiiin helgmat men jag är sååå sugen på det så då får det bli så. sen tänkte jag baka kärleksmums till efterrätt och så kommer en kompis till oss sen och han har nog med sej lite gott han också.

    jag har varit på gynakuten idag efter att fått sjukt ont i magen. trodde att ett missfall var på g, men allt såg bra ut.. phuu! bebisen hade växt jättemycket!

  • InaHjärtarAdam

    gå in här och gör ett test! www.vuxenpoäng.com
    jag blev fanemej 33 år gammal!! :-O

  • InaHjärtarAdam

    hahah, vi är riktiga kärringar hela högen;)
    hittade testet hos en kompis, hon borde kanske skämmas mer än oss, hon blev bara 19! hahaha!

  • InaHjärtarAdam

    har också kollat på schlagerfestivalen. sömnigare program får man leta efter.. phuu, knappt att jag kunde hålla mej vaken.
    fast det beror väl mest på att jag inte gillar den sortens musik.. hehe:D

  • InaHjärtarAdam

    åh fy alltså, ukraina, frankrike, england... huvva!

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6